Chateau of krot?

Het is bijna niet meer bij te houden waar de familieleden van de Meilandjes wonen. Ze kopen en verkopen zo snel dat zelfs de geruchten eromheen het niet meer kunnen bijhouden. Martien en Erica kunnen daar ook wel wat van. Nadat zij hun kasteel eindelijk verkocht hadden, verhuisden ze naar een villa in Noordwijk. Dit bleek echter ook niet hun droomhuis te zijn en na vijf maanden was hun villa in Noordwijk weer te vinden op Funda. Ook hun dochter Maxime heeft er een handje van: huizen kopen en verkopen. Volgens geruchten zou ze een nieuw huis in Noordwijk gekocht hebben. Het zou gaan om een charmante en sfeervolle villa.

nieuwe woning maxime meiland

Over de nieuwe villa van Maxime Meiland

De villa met serre, een vrijstaande dubbele garage, tuinhuis en verwarmd zwembad is gelegen op een perceel van ongeveer 1760 vierkante meter eigen grond. Naast dat de woning zes slaapkamers heeft, zijn er ook drie badkamers en een ruime wijnkelder te vinden.

In de omgeving zijn onder andere winkels en restaurants te vinden. Zowel het strand en de zee zijn op fietsafstand te bereiken. De villa stond te koop voor €2.295.000 kosten koper en is de ideale gezinswoning.

Naast de hoge plafonds is er een authentieke vloer te vinden in de verschillende ruimtes van de woning. Verder is de gehele villa voorzien van vloerverwarming. Op de begaande grond vind je onder andere de luxe keuken, woonkamer, eetkamer, kantoor en twee slaapkamers met badkamer. De eerste verdieping biedt drie slaapkamers met balkons en twee badkamers. Tot slot is er op de zolder een laatste slaapkamer met veel opbergruimte te vinden. Voor meer informatie kijk op Funda, of zie onderstaande foto’s:

maxime meiland koopt woning

noordwijk villa meiland

villa noordwijk maxime