Auto van Maxime Meiland in de verkoop op Marktplaats

Maxime Meiland heeft haar Range Rover op Marktplaats te koop gezet voor een vraagprijs van 22.999 euro. Er gaat dus in Noordwijk, waar Maxime woont, een verhaal in de ronde dat ze financiële problemen zou hebben. Een insider heeft aan BekendeBuren verteld: “De dealer heeft geen nieuwe auto’s, dus de reden tot verkoop lijkt mij echt de financiële problemen waar in onze regio ook over gesproken wordt.”

De wagen die Maxime Meiland verkoopt, is een Range Rover Evoque uit 2012. De auto heeft ruim 153.000 km op de kilometerteller staan. Het is automaat met 6 versnellingen. De topsnelheid is 182 km per uur. Altijd al een auto willen hebben die eerst bezit was van een Meilandje? Dit is dé kans. Ook Martien heeft al eens eerder een auto in de verkoop gezet. Zijn Mini was snel verkocht.

Voor meer foto’s van de auto kijk de Marktplaats-advertentie.

Ook was Maxime ooit een kledinglijn begonnen. De kledinglijn van de realityster was niet zo’n groot succes als ze had gehoopt. Sterker nog, ze draaide er alleen maar verlies mee. Zoveel geld verloor Maxime Meiland door haar geflopte bedrijf.