Zwangere Maxime Meiland gaat haar woning verlaten

De buik van Maxime Meiland begint alsmaar te groeien, en dat komt niet door uitgebreide maaltijden. Ze is in verwachting van haar tweede kindje en is eind september uitgerekend. Het zal dus niet lang duren voordat de nieuwe telg van de familie Meiland op de wereld komt te staan. Maxime Meiland en haar vriend Leroy willen bij de uitbreiding van de familie ook een uitbreiding van de leefruimte. Best opvallend eigenlijk, gezien het feit dat ze dit jaar nog een woning kochten in Noordwijk voor een bedrag van 729.000 euro.

Maar dat de Meilandjes er warmpjes bij zitten, dat zal niemand verrassen. Maxime Meiland verdient een aardig salaris per aflevering en mede dit salaris maakt het mogelijk om ruimer te gaan wonen. Het koppel vond een geschikte woning en verhuisde binnen Noordwijk.

De nieuwe woning in Noordwijk

Maxime en Leroy tikten een bedrag af van 1.250.000 euro voor hun nieuwe villa in Noordwijk en wanneer je de deuren opent, dan besef je waar dat prijskaartje vandaan komt. Met een woonoppervlakte van maar liefst 226 vierkante meter, zeven kamers (vijf slaapkamers en zeven badkamers) en een souterrain is er genoeg ruimte voor de gezinsuitbreiding. Eén blik op de keuken vertelt dat er aan alle moderne snufjes is gedacht.

Het souterrain is misschien wel het meest opvallende aan de woning. Deze beschikt namelijk over een geheel eigen bar. Dus wanneer Martien een keer langs wil komen om te wijnen, heeft hij een heel wijn walhalla onder de vloer.

Maxime Meiland zwanger verhuizen

Verder kunnen Maxime en Leroy beide een auto eenvoudig kwijt in de inpandige garage. En mocht dochtertje Claire wat vriendinnetjes over de vloer hebben, dan hebben ze alle ruimte om in de zonnige tuin te spelen. Kortom: deze villa in Noordwijk is de ideale woning voor het jonge koppel.

Zie meer foto’s van de woning op de website van BekendeBuren.