Het salaris van Maxime Meiland per aflevering

‘Wat goooooeeed!’, klinkt iedere week door de speakers van menig Nederlander. Hoe de familie Meiland een regelrechte hit scoorde met het opbouwen van een Chateau in Frankrijk en daarmee zelfs een Gouden Televizier-Ring binnensleepte, hield het na één seizoen niet op. De fan wordt wekelijks vermaakt met afleveringen waarin je een kijkje krijgt in het dagelijkse leven van de familie. En dat deze ongekende populariteit de familie een dikke portemonnee veroorlooft, daar kun je vanuit gaan. Hoe onlangs het salaris van Martien Meiland met de liefhebber deelde, is nu zijn spraakmakende dochter Maxime Meiland aan de beurt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Enige tijd geleden werd door Talpa-baas Niels van Baarlen, bekend gemaakt dat de familie per aflevering zo’n vijftigduizend euro zou verdienen. Met twee afleveringen per week zou het de familie Meiland alleen al voor het vierde seizoen een maandsalaris van vier ton opleveren. Hoewel het bedrag per familielid niet bekend is, kunnen we wel schattingen doen.

Een seizoen bestaat uit 12 afleveringen. Dit komt dus neer op een totaalbedrag van €600.000 per seizoen. Als je dit deelt door drie personen, kom je uit op een schatting van €200.000 per seizoen. Wellicht dienen ze een deel van het bedrag nog af te staan aan anderen of ligt het totaal nét wat lager, maar ze zal ongetwijfeld lekker cashen. Best netjes toch!

Maxime vermaakt ook fans op Instagram

Maxime Meiland trekt met maar liefst 467 duizend volgers op Instagram niet alleen de aandacht op televisie. Hoewel ze een groot deel van haar salaris te danken heeft aan het succesvolle programma, stromen de campagnes met merken binnen en mag ze zichzelf inmiddels toevoegen aan het lijstje van bekende Nederlandse influencers. Ze zegt zelf zelfs te schrikken van de bedragen die af en toe voor een fotootje neergelegd worden.

De 25-jarige Maxime spreidde enige tijd geleden haar vleugels, verliet het ouderlijke huis en en schafte een hypermoderne woning aan in Noordwijk met haar grote liefde Leroy.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Hoewel de twee vertrokken met dochtertje Claire, werd onlangs vermeld dat Maxime in verwachting zou zijn van een tweede kindje. Op Instagram deelde ze een video met haar volgers, dat ze er binnenkort een stoeltje mag gaan bijschuiven. Hoewel we nog niet weten of de blondine de tafel zal serveren met blauwe of roze muisjes, zal het ongetwijfeld een groot feest worden in huize Meiland.