NFT’s: de trend

Het zal je vast niet zijn ontgaan: NFT’s domineren de crypto-wereld al een tijdje. De voorbeelden waarbij NFT’s gebruikt worden zijn eindeloos, van bands zoals Kings of Leon die hun album hebben gelanceerd als limited edition ‘golden tickets’ tot NBA’s digitale verzamelobjecten die verkocht worden voor miljoenen dollars. 

Maar wat gebeurt er precies als je een NFT aanschaft? Houd je ze in je portemonnee of zet je ze op een marketplace te koop, met de hoop op wat winst? Het antwoord op deze vraag hebben wij voor je; dat kan namelijk op MyPetSocial. 

Wat zijn NFT’s?

NFT’s, ofwel non-fungible tokens, zijn een soort cryptocurrency gecreëerd via een smart contract platform zoals Binance Smart Chain. Dit zijn unieke digitale objecten die gewoon nice zijn om te hebben of je zelfs winst kunnen opleveren. In andere woorden, het zijn een soort digitale verzamelplaatjes. Ze beginnen doorgaans als leuke dingetjes om te hebben, maar kunnen tot waardevolle assets uitgroeien als je een zeldzame te pakken krijgt.

 

Laat je NFT’s zien op MyPetSocial

MyPetSocial lanceert de BETA-versie van het eerste NFT Gaming – Social platform op Binance Smart Chain. Hier kunnen gebruikers hun unieke NFT-collectie van andere platforms laten zien of hun eigen content posten en donaties ontvangen. Naast het showen van hun collectie en het verkrijgen van donaties kunnen gebruikers (op) anderen liken en reageren en is het een fantastische plek voor artiesten om bekijks te trekken en wat extra’s te verdienen. Op deze manier wordt er binnen de kortste keren een soort community gecreëerd. 

 

 

Haal het meeste uit je NFT’s en steun je favoriete artiesten en influencers

Terwijl de meeste mensen NFT’s kopen om artiesten te steunen, zijn er ook manieren om flink wat geld te verdienen aan je NFT’s. MyPetSocial geeft je de mogelijkheid om NFT’s te farmen voor een goede API en wil je binnenkort de kans geven om NFT’s te gebruiken in hun game (meer details over NFT farming zullen binnenkort gecommuniceerd worden). In deze game worden binnenkort ook de genaamde Mystery Boxes verwerkt. In deze Mystery Boxes zitten NFT’s, die elk bij een level horen. Deze kan je gebruiken in NFT farming voor een goede API of, in de toekomst, in de My Pet Social-game.

NFT’s brengen tegelijkertijd ook een verandering teweeg in de kunstwereld. Het is nu namelijk mogelijk om je favoriete artiest te supporten door NFT’s op Marketplaces te kopen. MyPetSocial heeft de drempel om deze artiesten te steunen flink lager gemaakt. Naast het kopen van NFT’s op de Marketplaces, is het ook mogelijk om kleinere bedragen te doneren om je steun te laten blijken. Hierdoor kan iedereen, hoe klein of groot dan ook, participeren.  

Maak je klaar voor de Presale van MyPetSocial

Als jij nu enthousiast bent, pak je agenda er dan even bij. De presale van MyPetSocial begint namelijk op 12 september. Op dit moment zijn er 1,5 miljoen inzendingen voor hun whitelist campaign op Gleam. Tweehonderdvijftig gelukkige winnaars kunnen straks participeren in de presale. MyPetSocial heeft daarnaast ook 10k loot boxes verkocht, waarin 750 tickets voor de presale zijn verzameld. Deze waren binnen een dag uitverkocht.