Max Verstappen blijft werken

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat het Formule 1 seizoen is uitgesteld. Normaal gesproken zouden de coureurs nu uitmaken wie er aan de leiding gaat in de strijd om het wereldkampioenschap. Wat doen ze nu dan zonder het racen? Nou, Max Verstappen wil zo goed mogelijk voorbereid zijn als er wel weer groen licht is om te gaan racen. Daarom traint hij vanuit huis gewoon door. Hoe hij dat doet? Door gebruik te maken van deze simulator. Ook zal Max Verstappen zijn vriendin Dilara Sanlik waarschijnlijk wat vaker zien in deze tijden. Ze hebben zo’n twee jaar een relatie en dit is hoe ze gekoppeld zijn.

Dilara Sanlik is de huidige vriendin van Max Verstappen

Dilara Sanlik is een Duitse vrouw met Turkse invloeden. Zij is de huidige vriendin van Max Verstappen. Wij kunnen wel zien waarom Max voor deze schoonheid is gevallen. De twee zijn elkaar echter niet zomaar tegen het lijf gelopen. De connecties die Max Verstappen heeft door bij Red Bull actief te zijn in de Formule 1 hebben een belangrijke rol gespeeld in hun ontmoeting.

View this post on Instagram

Birthday girl and I had fun ❀️

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1) on

De rol van Helmut Marko

Helmut Marko, adviseur van het Formule 1 team Red Bull, speelde een belangrijke rol in de ontmoeting tussen Max en Dilara. De familie van Helmut Marko is namelijk goed bevriend met Dilara Sanlik. Toen Max op bezoek was bij Helmut Marko dacht de laatstgenoemde dat het een goed idee was om Dilara Sanlik ook uit te nodigen omdat het wel eens goed zou kunnen klikken tussen haar en Max. Twee jaar later kunnen we wel stellen dat dit een goede keuze was van Helmut, gezien het koppel samen erg gelukkig lijkt.