Het Formule 1 seizoen tot dusver

Max Verstappen had grote plannen dit seizoen. Hij wilde voor het eerst in zijn carrière de wereldtitel in de Formule 1 pakken. Niets leek een mooi seizoen in de weg te staan. Echter had niemand gerekend op de razendsnelle uitbraak van het coronavirus. Daardoor is er dit seizoen nog geen enkele race verreden. Toch is het essentieel voor de coureurs om te blijven trainen. Hierdoor verleren ze het racen niet en zijn ze klaar zodra er groen licht wordt gegeven voor de start van het seizoen.

Max Verstappen traint thuis door

Onze Nederlandse troef in de Formule 1 heeft een uitstekende manier gevonden om thuis toch nog aan zijn trainingsuurtjes te komen. Dit blijkt uit een foto die hij onlangs deelde op Instagram. Op deze manier kan die goed blijven trainen en toch nog thuisblijven. Het is de vraag of de concurrentie het ook zo goed voor elkaar heeft.

View this post on Instagram

Another day of #stayhome ✅

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1) on

Wanneer start het seizoen?

Het is nog niet definitief bekend gemaakt wanneer het seizoen gaat starten. Wel zijn er al geruchten over een mogelijke startdatum. Max Verstappen, en wij met hem, kunnen in ieder geval niet wachten tot het Formule 1 seizoen weer begint.

View this post on Instagram

Still here ✌️😳

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1) on