Tropical Africa staat bekend om unieke festival outfits

Als jij afgelopen zomer dansjes hebt gewaagd op een festival in onze hoofdstad, dan heb jij dit merk hoogstwaarschijnlijk voorbij zien komen. Tropical Africa (ook wel bekend als TA) werkte samen met razend populaire festivals als Amsterdam Open Air en STRAF_WERK en liet zo veel mensen flaneren in hun outfits. De kleding is uniek, opvallend en je herkent het merk direct. Het mooiste van alles is de missie van TA: het verbeteren van de wereld.

Tropical Africa festival kleding

Tropical Africa gaat voor betere wereld

Vorige zomer begon het succesverhaal van TA. De kledingstukken van de eerste zomercollectie vlogen als warme broodjes over de toonbank. Hiermee hielpen ze niet alleen stijlvolle mensen aan toffe outfits, maar ook de Ghanese bevolking aan een beter leven.

Let’s change the world together

Niet alleen werd er samengewerkt met lokale kleermakers, ook ging er maar liefst 15% van de opbrengst naar lokale projecten in Ghana. Een prachtig initiatief. Het afgelopen halfjaar is er met geld een ingestorte basisschool in Accra gerenoveerd. Hierdoor wordt het voor 285 kinderen weer mogelijk om naar school te gaan. De volgende stap: het compleet inrichten van de vijf aangebouwde klaslokalen.

kleding goede doel tropical africa

Een nieuwe zomercollectie

Hoewel er deze zomer geen grootse festivals plaatsvinden, kan jij ook op het terras of in het park de show stelen met deze opvallende outfits. Onlangs is de nieuwe zomercollectie van TA gelanceerd. Van ieder tropisch kledingstuk zijn er maximaal 50 stuks verkrijgbaar, dus je hebt hoe dan ook een exclusief item in handen. Ook dit keer hebben de opbrengsten van de kledingcollectie een goede bestemming. Ze zullen namelijk zorgen voor maaltijden in Ghana, waar momenteel ernstige honger heerst in deze moeilijke tijd.

Er zijn verschillende TA kledingstukken online te bestellen. De T-shirts zijn unisex modellen en beschikken over speciale Afrikaanse elementen. De opvallende print, vrolijke kleuren, oversized fit en zelfs een typische hals; niks zal jouw Afrikaanse outfit in de weg staan.

The Kalagi

The Kalagi

Tropical Africa €65 Shop nu
The Lamin

The Lamin

Tropical Africa €65 Shop nu

Mocht jij jezelf écht willen uitleven en gaan de show willen stelen, ga dan voor een combi-set waarbij de top perfect samengaat met de korte broek. Maak deze look af met een bucket-hat en de ogen zullen ongetwijfeld op jouw gericht zijn.

combi-set kleding

The Luanda

Tropical Africa €82 Shop nu
The Zanzibar

The Zanzibar

Tropical Africa €82 Shop nu

Ook komen er toffe mondkapjes met print

Nu komt TA ook met een exclusieve lijn mondkapjes. Deze zijn allemaal corona-proof, beschikken over een toffe print en de gehele opbrengst ervan gaat naar de projecten in Ghana.

mondkapje met print

The Nimma

Tropical Africa €15 Shop nu