Je wordt verwend met grote namen. Dj’s zoals Joris Voorn, Detroit Swindl en Eelke Kleijn geven vanuit iconische locaties door heel Nederland (zoals Kinderdijk, het Scheepsvaartmuseum, Pampus en de Euromast) een live sunset performance. Philips TV & Sound levert graag een bijdrage en voorziet de dj’s van een Philips TV.

Vanaf vandaag is de eerste perfomance te zien

De eerste performance wordt gehost door niemand minder dan dj Joris Voorn, live vanuit de iconische Kinderdijk. Vanaf 11 juni is deze show exclusief te zien bij bioscoopketen Pathé en op 18 juni is de livestream online beschikbaar via de kanalen van Audio Obscura. Meer informatie over de programmering is te vinden op de website van Audio Obscura.

joris voorn

Philips Sound sportoortjes te winnen

Tijdens de livestream kun je meedoen aan de Music Trivia, de winnaar ontvangt de nieuwste Philips Sound sportoortjes (SN503/SH402). Ook bij Pathé zit onder één van de rode pluchen stoelen een Philips Sound pakketje verstopt voor de gelukkige winnaar. Een leuk extraatje.

Philips Sound & TV

Lifestyle & design staan hoog in het vaandel

De producten van Philips TV & Sound zijn meer dan alleen technologische, functionele producten. Ze spelen een belangrijke rol in de manier waarop mensen hun leven leiden en tijd doorbrengen, maar ook hoe ze hun persoonlijkheid en gevoel voor stijl uitdrukken. Vanuit deze gedachte is Philips TV & Sound de afgelopen jaren succesvolle samenwerkingen aangegaan met verschillende toonaangevende design- en lifestylemerken zoals Georg Jensen, Bowers & Wilkins, Kvadrat, Muirhead en Abbey Road Studios. Door samen te werken met Audio Obscura laat Philips TV & Sound zien dat het merk begrijpt wat er speelt bij haar doelgroepen en hoe Philips TV & Sound daar een bijdrage aan kan leveren.