Max Verstappen is dé F1-coureur van dit moment

Max Verstappen behoeft eigenlijk geen introductie meer, maar zijn prestaties in de koningsklasse van de autosport moeten toch even aan bod komen. De Limburger debuteerde op 17-jarige leeftijd in de Formule 1 bij het team van Toro Rosso, tegenwoordig beter bekend als AlphaTauri, waarna hij al snel de overstap maakte naar het grote Red Bull Racing.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Daar wist hij op 18-jarige leeftijd direct zijn eerste race te winnen. Een historisch moment, dat uiteraard naar meer smaakte. Vijf jaar later wist hij zich op spectaculaire wijze voor het eerst te kronen tot wereldkampioen, een kunstje dat hij een jaar later moeiteloos herhaalde. Ook in 2023 gaat het voor de wind bij de Nederlander: hij is de dominantste coureur van dit moment en heeft dit seizoen al tien van de twaalf tot nu toe verreden races weten te winnen, en stevent zo af naar zijn derde wereldtitel op rij.

De coureur volgt genoeg mooie vrouwen op Instagram

Die prestaties zorgen vanzelfsprekend voor de nodige vrouwelijke aandacht. Max heeft dan ook sinds 2020 een relatie met Kelly Piquet, model, influencer en bovendien dochter van oud F1-coureur Nelson Piquet. Maar of dat genoeg voor hem is?

Max Verstappen heeft meer dan 10 miljoen volgers op Instagram. Zelf volgt de coureur nog geen 700 mensen. Maar wanneer je op ‘volgend’ klikt, dan valt het op dat Max graag modellen op zijn tijdlijn voorbij ziet komen. Naast een aantal andere bekende personen, volgt de coureur ook redelijk wat modellen. Onder meer Shakira, Alexis Ren, Yolanthe Cabau, Maithé Rivera Armayones, en Suzanne Schulting passeren de revue. Stiekem geven we hem groot gelijk. Kijken mag, toch?