Lidl heeft een mini-vaatwasser met verschillende functionaliteiten

De Silvercrest Kitchen Tools Mini-vaatwasser van Lidl is het nieuwe must have product als jij thuis geen vaatwasser hebt én een hekel hebt aan afwassen. De vaatwasser is ideaal voor kleine huishoudens en beschikt over verschillende Unique Selling Points. Zo is er voor de vaatwasser bijvoorbeeld geen wateraansluiting nodig, aangezien hij voorzien is van een eigen watertank. Daarnaast is de vaatwasser uitgerust met touch-bediening en is geschikt voor twee standaard couverts, waardoor hij uitermate geschikt is voor één-of tweepersoonshuishoudens.

De vaatwasser beschikt over vijf verschillende soorten reinigingsprogramma’s, te weten intensief, snel, eco, glas en baby care. Oftewel: voor elke gelegenheid biedt de Silvercrest Kitchen Tool Mini-vaatwasser van Lidl een uitkomst. Gebruikers zijn daardoor ook zeer tevreden over de vaatwasser: maar liefst 93% van de klanten raad de vaatwasser van Lidl aan er het product krijgt dan ook vier uit vijf sterren!

lidl mini vaatwasser

Mini-vaatwasser

Lidl €279 Shop nu

Bekijk deze link om naar de Lidl website te gaan voor de prijs en meer informatie.

De kleine vaatwasser is praktisch en eenvoudig te gebruiken

De Silvercrest Kitchen Tools Mini-vaatwasser heeft een vermogen van 730-860 Watt en heeft een geluidsniveau van 58 decibel. De afmeting van de vaatwasser is 44,5×42 x43,5 centimeter en heeft een bijgevoegde kabel met een lengte van ongeveer 150 centimeter. De vaatwasser is daarmee enorm praktisch en kan gemakkelijk worden aangesloten op netstroom. De vaatwasser heeft een waterverbruik van 5 liter en beschikt over een maximumtemperatuur van 70 graden. Het apparaat is uitgerust met een energie-efficiëntieklasse G en verbruikt ongeveer 40 kWh elektrische energie. En het beste van alles komt nog: de mini-vaatwasser is direct leverbaar en kan binnen 3 dagen geleverd worden. Bovendien kun je de vaatwasser binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Ben je benieuwd wat je af moet tikken om de mini-vaatwasser aan te schaffen? Lidl verkoopt het product voor een totaalprijs van slechts 279 euro! Als jij enthousiast bent geworden naar aanleiding van de diverse mogelijkheden die deze vaatwasser biedt dan kun je hem bestellen via de website van Lidl.