Het leven van de vriendin van Max Verstappen

Kelly Piquet, de betoverende vriendin van de Nederlands racetalent Max Verstappen, is zonder twijfel een opmerkelijke vrouw die niet onbekend is voor de F1-wereld. Niet alleen zit haar huidige vriend en wereldkampioen Max Verstappen in de racesport, ook haar vader Nelson is een voormalig autocoureur en haar ex-vriend Daniil Kvjat is ook als coureur actief geweest in de Formule 1.

Naast haar voorliefde voor autosport, omarmt het topmodel Kelly ook graag de glamour van een high-profile lifestyle. Ze straalt een tijdloze elegantie uit en is altijd een opvallende verschijning tijdens evenementen en op sociale media. Haar stijl is modern en verfijnd, en ze weet moeiteloos haar eigen persoonlijkheid te weerspiegelen in haar kledingkeuze.

Maar het leven van Kelly Piquet draait niet alleen om roem en glamour. Ze is ook een toegewijde moeder van een prachtige dochter en zet zich in voor het moederschap met dezelfde vastberadenheid die haar succes in de racewereld heeft bepaald. Met een mix van talent, schoonheid en vastberadenheid blijft Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, een intrigerende en inspirerende persoonlijkheid in zowel de racewereld als daarbuiten.

Kelly Piquet steelt de show in bikini’s van OPP Swimwear

Zojuist verscheen er een collage van foto’s op Instagram van de prachtige brunette in badkleding. Samen met het merk OPP Swimwear brengt ze de vervuiling van de oceaan aan het licht. Bij haar Instagram-bericht vermeldde Kelly Piquet de volgende tekst: “Plastic waste hurts us, our beautiful home and our future generations. Growing up on the Côte d’Azur, I developed a deep appreciation for nature’s beauty. That’s why I have partnered up with @oppswim and @plasticbank to keep 100,000 plastic bottles from entering the ocean. Help me make a bigger impact: for every like, comment, and share of this post until 20 August 2023, @oppswim will donate to divert one plastic bottle from entering the ocean.”

Of het nou de zwarte bikini of het blauwe of witte badpak is, het 34-jarige model staat alles goed. Zie het desbetreffende Instagram-bericht hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)