Bestway frame zwembad bij de Action te koop

Op de website van de actie is te lezen dat het een ‘groot zwembad voor het hele gezin’ is. Eén ding is zeker: daar is geen woord aan gelogen. Met een inhoud van 5700 liter en een formaat van maar liefst 400 x 211 cm kan jij met de hele familie of vriendengroep een duikje wagen in dit zwembad. Niet letterlijk, want met een diepte van 81 cm is dat een beetje gevaarlijk.

Het zwembad beschikt over een sterke constructie met stalen frame en verstevigde zijwanden. Hierdoor loop je niet het risico dat alles instort en jouw tuin plotseling onder water staat. Het Bestway frame zwembad wordt tevens geleverd met een filterpomp, zodat jij het water lekker clean houdt.

zwembad groot action opzetbaar te koop bestway

Voor een bedrag van slechts 139,00 euro kan jij dit grote zwembad al op de kop tikken. De actie loopt van 19 tot en met 25 juli. Ga dus snel langs een van de filialen van de Action om deze zomerse must-have te scoren.

Benieuwd naar nog meer acties of goede producten van de Action? Onlangs won dit Action-product ‘De Beste Koop’, volgens de Consumentenbond.