De Formule 1-coureur is niet alleen een legende op de racebaan. Max Verstappen heeft zich tot één van de meest populaire F1-coureurs weten te maken, door gewoon zichzelf te zijn. Oké, hij heeft ook wel een aantal flinke uitgaves gedaan en is de laatste tijd veel in de media te vinden, maar zijn grote kracht is en blijft toch wel zijn Hollandse nuchterheid.

Maar wanneer je de meest recente foto ziet op Instagram, zal het je opvallen dat dat helemaal niet meer zo lijkt te zijn. Max is namelijk helemaal omgetoverd tot een soort James Bond.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Max Verstappen in stijl naar prijsuitreiking

Onze eigen Max Verstappen is van een nuchtere kerel naar een stijlvolle man gegaan. Dit was niet zomaar, want hij ging op deze foto naar een prijsuitreiking. Dan is het natuurlijk wel belangrijk om in stijlvol tenue te gaan. Maar Verstappen lijkt de lifestyle van James Bond wel onder de knie te krijgen. Max heeft namelijk een soortgelijk pak aan én mag shinen met een prachtige bolide.

Wie het pak heeft geregeld, weten we niet. Maar de auto wordt al vrij snel duidelijk: het is een Honda supercar. En aangezien Honda de fabrikant is die de motoren maakt voor Red Bull Racing, is het ook niet zo heel gek dat Max even flink reclame gaat maken met de auto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Whatever it takes

Max Verstappen lijkt overigens ook wel te genieten van de media-aandacht die hij de afgelopen tijd krijgt. Zo is hij openhartig over zijn privéleven in een interview-reeks met Edwin Evers én bracht hij afgelopen maand de documentaire Whatever it takes uit, waarin hij duidelijk laat zien hoe de Formule 1-wereld er écht uitziet en hoe hij aan de top is gekomen.