Max Verstappen op televisie

De 23-jarige Max Verstappen is voor Nederlanders dé koning van de F1-wereld. Niet gek, want Max begon al op 17-jarige leeftijd in de Formule 1-wereld. Nu hij bij Red Bull Racing is gesetteld, is hij absoluut niet meer weg te denken van het circuit. Hamilton voelt de warme adem van Max Verstappen in zijn nek, want Verstappen is tot op de dag van vandaag een grote bedreiging voor de Mercedes-coureur.

Gelukkig is Max vanavond extra vaak te zien op televisie. Zijn documentaire Whatever it takes wordt vanavond namelijk uitgezonden op tv. Voor Max een grote eer en voor ons een groot genot om naar te mogen kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Whatever it takes

In de documentaire gaan we Max Verstappen als een hele andere jongen zien. Eerder was hij al te zien tijdens een interview met Edwin Evers, waarin hij al heel erg open was over zijn privéleven. In de documentaire Whatever it takes gaan we Max niet alleen zien als grote jongen in de F1, maar ook als kleine jongen die nog de grote droom had om het F1-circuit op te gaan. Documentairemaker Nick Hoedeman heeft hem namelijk niet alleen gefilmd van land tot land en van wedstrijd tot wedstrijd. Hij is ook met Max in gesprek gegaan en heeft beelden opgevraagd van zijn jeugd.

De combinatie van zijn huidige bestaan en zijn klim naar de top geeft ons als kijker een heel ander beeld dan dat we van Max gewend zijn. Dat is niet per se negatief, want Verstappen vond zelf dat hij als een egoïst werd neergezet in Drive to Survive van Netflix. Het is de hoogste tijd om een ander beeld te tonen.

max verstappen whatever it takes

De documentaire van Max Verstappen kijken

De documentaire is sinds gisteravond al te zien voor de grootste fans: de documentaire staat sinds gisteravond klaar om gestreamd te worden voor Ziggo-abonnees. Niet-Ziggo klanten kunnen vanavond om 20:45 op Ziggo Sport of Ziggo Sport Select naar de documentaire kijken. Deze zender is voor de meeste providers te vinden op kanaal 14.