Max Verstappen is de trots van Nederland

Max Verstappen is een van de grootste idolen die Nederland heeft. Verstappen woont nu op zichzelf in Monaco en geniet daar heerlijk van de temperatuur, die aanzienlijk hoger is dan in Nederland. Dat vertelde hij tijdens het eerste interview die Edwin Evers met hem hield.

Nu deel 3 uit is gekomen, heeft heel Nederland het over één ding dat werd besproken tijdens het interview: de Netflix serie Drive to Survive. Ook al was Max Verstappen er niet vaak in te zien, toch heeft hij een duidelijke mening over het programma. En dat is geen positieve, kunnen we je alvast vertellen.

Max Verstappen haalt uit naar Drive to Survive

In het interview vertelt hij namelijk dat de makers van het programma heel veel knippen in de serie. Hierdoor heb je letterlijk een ‘verknipt’ beeld van de Formule 1 wereld. Want volgens Max Verstappen is de sfeer heel anders dan dat het wordt overgebracht in de serie. Max was dus niet vaak te zien in de serie, omdat hij minder vaak een controversieel moment had dan in het jaar ervoor. Niet gek, want de volledige focus ging uit naar de strijd tussen Max Verstappen en zijn Red Bull collega Daniel Ricciardo.

De collega’s die wel vaak in beeld waren, werden zo geknipt dat de woorden bij de beelden passen, vertelt Max: “De serie draait helemaal om opwinding en het moet opwindend zijn, dus ze positioneren jou op de manier die past bij de aflevering. Je bent geïnterviewd en ze gebruiken de woorden ook onder verschillende omstandigheden, dus het past nooit echt. Dat heb ik nooit echt leuk gevonden.”

Verstappen wordt arrogant op beeld gezet

Max vindt zelf dat hij heel anders overkomt in de serie dan dat hij daadwerkelijk is: “Ik denk niet dat dit echt is hoe ik ben. Het probleem is dat ze je altijd zullen neerzetten zoals ze willen. Het is een serie, wat je ook zegt, ze zullen proberen je roekeloos te laten lijken of je proberen neer te zetten wat past in het verhaal van de serie.” De kans dat hij het nieuwe seizoen dus überhaupt gaat kijken, is klein.

Bekijk hier het complete interview van Max Verstappen met Edwin Evers: