De zus van schaatsster Jutta Leerdam

Een spontane lach, lange blonde haren, Nederlands kampioen en een plaatje om te zien. Jutta Leerdam heeft het allemaal en ze is hét sporttalent waar Nederland nog vele jaren van mag gaan genieten. De familie Leerdam heeft echter niet één maar twee parels in de familie. De zus van Jutta is eveneens een plaatje om te zien en haar naam is Merel Leerdam. Met zo’n zusje zal veel van de aandacht naar Jutta gaan, maar voor ons doet Merel daar niet aan onder.

 

Met haar 25 jaar is ze net iets ouder dan Jutta en de grote zus is erg close met haar kleinere zusje. Jutta ging voor een individuele sport op het ijs, en Merel koos voor een teamsport op het veld, hockey. Jutta hadden we al eerder tussen de tien mooie Nederlandse vrouwen op Instagram geplaatst, maar Merel kan met haar looks er zeker ook tussen staan. De goede genen zitten duidelijk in de familie.

Merel Leerdam op Instagram

De liefde voor make-up heeft Jutta Leerdam wellicht van haar zus overgenomen, want we zien het bij Merel ook terug op de Instagram. Die opvallende oog make-up kunnen ze allebei goed hebben. Het staat ze gewoon onwijs goed. Aan haar Instagram-bio is af te lezen dat ze werkzaam is als social media marketeer. Voor de geïnteresseerde mannen: helaas moeten we jullie teleurstellen. Merel zit momenteel al in een relatie. Zullen we maar snel gaan kijken naar de foto’s van de zus van de Nederlandse schaatsster? Enjoy:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEREL LEERDAM (@merelleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEREL LEERDAM (@merelleerdam)