Max Verstappen: Whatever It Takes

De Formule 1-coureur blijft ons simpelweg bezighouden. Max Verstappen is niet meer weg te denken bij de top van de racewereld. Ook zijn privéleven, bestaande uit zijn nieuwe vriendin en grote aankopen, zorgen dikwijls voor een kijkje in zijn bijzondere leven. De documentaire Whatever It Takes zal kijkers meer dan ooit meenemen in het leven van Max Verstappen. Voor die documentaire is Verstappen namelijk jarenlang gevolgd, zowel op de baan als buiten de baan.

Whatever It Takes was al een langere tijd in de maak en zal bestaan uit drie afleveringen. Die zijn vanaf 17 december een maand lang exclusief op Ziggo te zien. Op 18 december wordt de documentaire over Max Verstappen in z’n geheel op TV vertoond. Daarin komen onder andere de ouders van Max Verstappen aan het woord. Ook zijn zusje Victoria Verstappen zal vertellen hoe het is om familie van de coureur te zijn en wat Max allemaal heeft moeten opofferen om zijn droom na te jagen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Max Verstappen in documentaires

De F1-coureur zagen we al eerder in een documentaire-achtige serie voorbij komen. We hebben het hier dan over Drive to Survive. In deze Netflix serie kwamen coureurs, crewleden en sponsoren rondom de Formule 1 aan het woord. Ook Max Verstappen was in de documentaire te zien, maar hij was niet blij met de manier waarop hij werd neergezet., Volgens de coureur werd er namelijk teveel geknipt in de beelden en werd je snel neergezet op een manier die in ‘het verhaal past’. Wat dat betreft denken we dat hij over Whatever It Takes meer tevreden zal zijn.

Wat een eigen documentaire betreft is Max Verstappen niet de enige die dat op z’n CV kan zetten. Ook rapper Snelle komt binnenkort namelijk met een eigen docu die zijn privéleven en carrière beslaat. Genoeg te kijken dus, de komende tijd.