Een nieuw appartement in Amsterdam Zuid

Niet zo lang geleden kwam het nieuws naar buiten dat topvoetballer Matthijs de Ligt een nieuw appartement in Amsterdam Zuid had gekocht. Voorheen was deze woning nog het eigendom van styliste Danie Bles, die bekende Nederlanders als Sylvie Meis en Leontine Borsato heeft gestyled.

De Ligt kocht dit appartement voor een aanzienlijke som van maar liefst € 2,7 miljoen. De bedoeling was dat Matthijs en zijn verloofde Annekee Molenaar deze woning als basis zouden gebruiken als ze in Nederland waren. De Ligt voetbalt namelijk bij Bayern München en is daardoor veel in het buitenland te vinden. Toch heeft de sterke centrale verdediger zijn nieuwe woning alweer te huur gezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Matthijs de Ligt (@mdeligt_)

Matthijs de Ligt zet nieuwe woning alweer te huur

De woning van Matthijs de Ligt betreft een zeer luxe driekamerappartement in Amsterdam Zuid. Opvallend is dat De Ligt de woning dus niet te koop heeft gezet, maar het juist te huur heeft aangeboden. Hij vraagt een maandelijkse huurprijs van maar liefst €4.000,- euro. Wat krijg je hier dan voor terug? Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van 95 m2 met twee slaapkamers en twee badkamers. De gelukkige huurder krijgt ook nog eens het voorrecht van een privé lift naar het appartement. Ook de locatie is ontzettend gunstig met uitzicht op het Rijksmuseum en ook nog eens op loopafstand van de beroemde PC Hooftstraat.

Matthijs de Ligt woning te huur

Je huurt het appartement volledig gemeubileerd en je kunt het appartement maar voor een bepaalde tijd huren. Om te verzekeren dat je de woning van Matthijs de Ligt heel houdt en er netjes mee omgaat, komt er nog een waarborgsom van €8.000,- euro overheen. En grappig feitje: mocht jij nou de gelukkige huurder worden, dan krijg je Robert ten Brink er ook nog eens als buurman bij.

woning matthijs de ligt te koop

Lees ook: Annekee Molenaar (vriendin Matthijs de Ligt) laat alles nét aan de verbeelding over met topless foto.