De carrière van Matthijs de Ligt

Het gaat de nog altijd pas 23-jarige Matthijs de Ligt sportief allemaal voor de wind. De spierbonk brak door bij Amsterdams trots Ajax en haalde in zijn debuutseizoen met die club de finale van de Europa League. Hij was toen slechts 17 jaar. In de jaren daarna ontwikkelde Matthijs zich als onmisbare kracht binnen de Amsterdamse formatie. Hij werd aanvoerder en wist in 2019 met Ajax de halve finale van de Champions League te behalen. Met die prestatie wist hij zich in de kijker van grote clubs te spelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Hij maakte dan ook een transfer naar de Italiaanse recordkampioen Juventus, waar hij drie seizoenen actief was. Sinds afgelopen zomer speelt De Ligt voor de Duitse kampioen Bayern München, waar hij een steevaste basisplek heeft en dit seizoen zelfs de goal van het seizoen wist te scoren.

Mooie prestaties van de 23-jarige, en hoewel hij zich dan ook veel in het buitenland bevindt ligt zijn hart nog altijd in Amsterdam. Dat bewijst de voetballer nu maar weer, met de aanschaf van een prachtige woning in Amsterdam-Zuid.

De nieuwe woning van Matthijs de Ligt

Het gaat om een grote woning in Zuid, de meest prestigieuze wijk van de hoofdstad. De woning was voorheen dus van styliste Danie Bles, die onder andere Sylvie Meis en Leontine Borsato heeft gestyled. Het betreft een gelijkvloers appartement met liefst 191 vierkante meter aan woonruimte. Naar verluidt heeft hij liefst € 2,7 miljoen betaald, en dat zonder hypotheek!

Matthijs de Ligt miljoenenwoning

De voetballer zijn knappe vriendin Annekee Molenaar willen de woning gebruiken als uitvalsbasis als zij zich weer eens in Nederland bevinden.

Het is niet het enige pand van De Ligt in Amsterdam. Naast zijn nieuw gekochte woning beschikt de verdediger over nog eens drie panden in de hoofdstad, waaronder een luxe appartement in de wijk De Pijp. Check meer foto’s van zijn nieuwe woning op de site van Bekende Buren.