De prachtige vriendin van Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt mag zijn handen dichtknijpen met een vriendin als Annekee Molenaar. De blondine is met recht een van de mooiste vrouwen die wij ooit hebben gezien. Niet geheel onverwachts heeft zij dan ook al een fantastische carrière op weten te bouwen als succesvol model. Zo is zij werkzaam voor hooggeplaatste modellenbureaus als Why Not Models, Dominique Models, Wilma Wakker model en Mega Models.

Door Annekee haar vele shoots krijgen wij het vaak erg warm, maar hier blijft het niet bij. Voor een uniek kijkje in Annekee haar leven deelt zij namelijk het meeste op Instagram. Zo heeft zij inmiddels ruim 439.000 volgers weten te verzamelen en deze volgers verrast zij regelmatig met hele spannende foto’s, waarbij nog maar eens goed benadrukt wordt wat voor prachtige vrouw Annekee is. En nu is het weer raak met zo’n foto op Instagram die wij maar al te graag aan jullie laten zien.

Annekee Molenaar haar topless selfie op Instagram

Op de desbetreffende foto is Annekee Molenaar namelijk topless te zien, waarbij zij haar telefoon voor gezicht houdt en prachtige sieraden om heeft. Echter laat ze alles nét aan de verbeelding over. Wij staan met recht versteld van deze prachtige foto en hebben net als onze Duitse buren het idee dat Annekee in de voetsporen treedt van de enige echte Sylvie Meis. Met haar blonde lokken, prachtige figuur en lichte ogen is ze een bloedmooie vrouw.

Kortom, met Annekee aan zijn zijde zouden de prijzen binnen het voetbal Matthijs de Ligt niet meer uit moet maken. De hoofdprijs heeft hij al op de tribune zitten. Wij zijn dan ook stikjaloers op Matthijs en jij na het zien van deze topless foto van Annekee Molenaar waarschijnlijk ook. Check hem hieronder en trap je weekend goed af!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)