Het succes van Mart Hoogkamer

De 24-jarige zanger werd in 2016 bekend door zijn deelname aan het programma Holland’s Got Talent. Vervolgens kreeg hij een contract bij Sony Music en bracht hij verschillende singles uit. Echter duurde het tot 2020 tot Mart Hoogkamer écht populair werd. In dat jaar ging er een video van hem viraal waarop hij het nummer Unchained Melody zong.

Afgelopen jaar scoorde hij met Ik ga zwemmen een nummer één-hit en was hij dé knaller van de zomer. Ook heeft Mart Hoogkamer een flink bedrag verdiend aan de hit Ik ga zwemmen. Samen met zijn vriendin, Jennifer van Ooijen, heeft hij nu een ruime woning gekocht in Rijnsburg.

De woning in Rijnsburg

Het betreft een hoekwoning in het centrum van Rijnsburg. Ze hebben er een bedrag van maar liefst 735.000 voor betaald. Hier krijgen Mart Hoogkamer en Jennifer van Ooijen veel voor terug. De landhuisstijl-woning telt maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. Genoeg ruimte dus voor visite en een toekomstige gezinsuitbreiding.

Verder krijgen ze daar een ruime, zonnige tuin bij, waar er genoeg ruimte is voor ene eventuele uitbouw van de woonkamer. Verder beschikt de woning over een eigen terrein waar twee auto’s geparkeerd kunnen worden. Wel zo handig, aangezien Mart Hoogkamer zelf in een heel dikke auto rijdt.

Zie hieronder foto’s van de woning van Mart.

rijnsburg woning funda te koop

huis met tuin mart hoogkamer