Mart Hoogkamer zijn populariteit stijgt

Mart Hoogkamer is een Nederlandse zanger. Hij kreeg in 2016 nationale bekendheid door zijn deelname aan seizoen 8 van het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Daarna tekende hij een contract bij Sony Music en verschenen verschillende singles, waarvan een met Willeke Alberti. In het jaar 2020 ging hij viral met een cover van het nummer Unchained Melody, die hij lekker casual zong op het strand met een speakertje in de hand. Ook het bekende nummer “Ik ga zwemmen” heeft hij in 2021 uitgebracht. Dat nummer krijgt geen enkele Nederlander meer uit zijn hoofd.

Zijn vorige auto is gestolen

Eerder reed Mart Hoogkamer rond in een Mercedes E-Klasse Coupé (C238). Helaas werd deze auto gestolen, auch. De auto is nooit meer teruggevonden en zo moest Mart afscheid nemen van deze opvallende bak met een stijlvol groen jasje.

Mart koopt wederom een Mercedes

De 23-jarige Hoogkamer is een Mercedes-man, want zijn vorige auto was een Mercedes E-Klasse Coupé (C238). Daar moest hij niet vrijwillig gedag tegen zeggen, maar onlangs heeft Mart een nieuwe auto gekocht. De nieuwe Mercedes van Mart Hoogkamer is een strakke C-Klasse (W206) in Manufaktur Selenitgrau Magno (een chique benaming voor matgrijs). Zijn voorgaande E-Klasse was gewrapt in matgroen, dus wellicht een mooie basis voor een nieuw wrapje.

nieuwe auto van Mart Hoogkamer

Benieuwd naar de auto van Ali B? Check dan de ultra luxe auto van Ali B.