Wie is Mart Hoogkamer?

Mart Hoogkamer kennen we natuurlijk allemaal van zijn bizarre hit ‘Ik Ga Zwemmen’, of bij het publiek beter bekend als ‘Bacardi Lemon’. De zomerhit die zelfs wereldwijd het meest gedeelde liedje op Spotify is. Maar hoe is hij in de business gekomen? Mart kwam in de ogen van het publiek door zijn deelname aan Holland’s Got Talent in 2016 waar hij ‘Zij Gelooft In Mij’ zong van André Hazes. Maar zijn echte doorbraak kwam vrij onverwachts. Hij zong op het strand een cover van Unchained Melody en de video ging helemaal viral. Nu heeft Mart één van de grootste hits van het jaar te pakken. Daarbij hoort enig interesse in zijn relatie. Alhoewel het een ingewikkelde situatie is, blijft zijn vriendin een genot om naar te kijken.

Jennifer van Ooijen: beauty & the brains

Jennifer van Ooijen, wie is deze vrouw en waarom heeft Mart een tattoo van haar? (Ja dat staat er echt, Mart heeft inderdaad een tattoo van zijn partner.) Jennifer is met haar 23.9k volgers wel prima op weg. Door veel foto’s van haarzelf te delen verdient ze haar fanbase en als we eerlijk zijn, snappen we wel waarom zoveel mensen haar volgen.

De vriendin van Mart Hoogkamer heeft niet alleen de looks in haar voordeel. Zou ze dan ook een enorm brein hebben? Wat ze wel heeft, is haar eigen fashion boutique genaamd ‘Kenza We Love Fashion’. Zeer vanzelf sprekende naam toch? Jennifer is ook nog is een make-up artieste. Zo te zien voelt ze zich helemaal thuis in de mode en fashion industrie.

Het is een ingewikkelde relatie

Het lijkt wel een ongelofelijk slechte soapserie. De relatie van Mart en Jennifer is één van de hardste achtbanen waar je in kan gaan. Elke seconde een looping? Mart en Jennifer zijn er niet vies van. Waar ze de ene dag uit elkaar zijn, zijn ze de volgende dag weer samen. Volgens het laatste nieuws van Shownieuws is de Jennifer tattoo voor nu nog veilig.

Zie hieronder een aantal foto’s van de Instagram van Jennifer van Ooijen.

Niet alleen Mart Hoogkamer heeft een nieuwe vriendin. Ook andere bekende Nederlanders doen het goed. Zo heeft Freek Vonk ook een nieuwe schat opgegraven. Maak kennis met Franka Vedder.