De carrière van Marky Mark

Voordat we het gaan hebben over de fysieke gesteldheid van Mark Wahlberg; eerst even een kleine samenvatting van zijn carrière. De acteur is geboren als Mark Robert Michael Wahlberg op 5 juni 1971 in Boston. Hij groeide op in een ruige buurt waardoor hij veel te maken had met criminaliteit. Hij heeft zelfs twee jaar vastgezeten. In deze tijd schreef hij al zijn woede van zich af in rap teksten. Hij richtte zijn eigen groep op, Marky Mark and the Funky Bunch, waarmee hij doorbrak.

In 1993 deed Mark een campagne voor Calvin Klein jeans, waarna hij verder ging in de filmwereld. Zo heeft hij in films zoals Planet of the Apes, The Italian Job, Shooter, Ted, Uncharted en Transformers. Daarnaast is was hij ook genomineerd voor zijn rol in The Departed. Verder is hij ook actief als regisseur, veelal bij films waar hij zelf in speelt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Mark Wahlberg is gespierder dan ooit

Vorig jaar was de acteur maar liefst 13 kg aangekomen voor een rol. Deze kilo’s moesten er later dus weer af getraind worden en gelukkig weet hij precies hoe hij dit moet doen. Zo maakt hij gebruik van en werkt hij samen met Performance Inspired, beter bekend als PI. Dit is het bedrijf van Tom Dowd dat ​​betaalbare en volledig natuurlijke eiwitpoeders, sportvoedingsrepen en trainingssupplementen verkoopt. “We willen sportliefhebbers de beste tools geven zodat ze de resultaten kunnen halen die ze willen op een manier die zo natuurlijk mogelijk is“, aldus Wahlberg. Dat het werkt, is zeker terug te zien in het fantastische resultaat. Voor een man van 51 jaar is hij ongelofelijk fit. Zie de Instagram-post hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mark Wahlberg (@markwahlberg)