Waar gaat de film Uncharted over?

Uncharted is gebaseerd op de gelijknamige game uit het jaar 2007. Het gaat over de jonge en slimme Nathan Drake die de hele wereld over reist om allerlei mysteries te ontrafelen. Hij ontmoet de oudere zakenman Victor ‘Sully’ Sullivan, eveneens schatzoeker, die de jonge Nathan onder zijn hoede neemt.

Ze gaan op reis om een fortuin terug te krijgen die 500 jaar geleden is gestolen door Ferdinand Magellan. Wat begint als een roofklus voor het duo, wordt een wereldomvattende, bloedstollende race om de schat te vinden. Dit wordt alleen maar spannender door de meedogenloze Santiago Moncada, die gelooft dat hij en zijn familie de rechtmatige erfgenamen zijn. Nate en Sully moeten de aanwijzingen ontcijferen om een van ’s werelds oudste mysteries op te lossen. Alleen moeten ze eerst leren samen te werken, wat ook niet vlekkeloos gaat.

uncharted film nieuw op netflix

De geweldige cast en crew

Tom Holland, bekend van onder andere Spider-Man: Homecoming, speelt de jonge schatzoeker Nathan Drake. De rol van Victor Sullivan wordt vertolkt door Mark Wahlberg. Hij is bekend van onder andere Good Will Hunting en de Jason Bourne filmreeks. Daarnaast speelt Antonio Banderas, bekend van The Mask of Zorro, de rol van Santiago Moncada. Ook spelen Sophia Ali (The Wilds) en Tati Gabrielle (The 100) een grote rol. De film is geregisseerd door Ruben Fleischer. Andere films die hij geregisseerd heeft zijn de Zombieland films en Venom. Kortom, alle ingrediënten voor een topfilm zijn aanwezig. 

Wanneer komt Uncharted op Netflix?

Uncharted is erg goed ontvangen door het publiek een kreeg op Rotten Tomatoes een Audience Score van 90%. Binnenkort kun jij de film ook beoordelen, want vanaf 6 oktober is de actiefilm te zien op Netflix. Maar voordat het zover is, kun je eerst de trailer nog een keer kijken (bron: YouTube):