María Pedraza blijft onze lievelingsactrice van La Casa de Papel 

Ze is inmiddels alweer een tijdje uit La Casa de Papel. Toch denken we niet dat we Alison Parker uit de serie ooit zullen vergeten. De actrice, genaamd María Pedraza, blijft de gemoederen bezighouden. Denk aan haar vroegere relatie met een andere La Casa de Papel castlid, overige filmrollen en vooral haar Instagrampagina. Daar plaatste ze namelijk recent een wel erg mooie foto op.

Dat María Pedraza een bloedmooie verschijning is, wisten we al langer. Zij speelde in seizoen 1 en 2 van de serie de rol van Alison Parker, de dochter van de Britse Ambassadeur. Haar aanwezigheid in de bank zorgde er destijds voor dat ze een erg waardevolle gijzelaar was voor de bende.

Haar succes in La Casa de Papel heeft er onder andere voor gezorgd dat María Pedraza hard aan de weg wist te timmeren als actrice. Ze speelde in de tevens populaire Spaanse serie Elite de rol van Marina. Ook in de serie Toy Boy speelde ze een rol. Jaime Lorente, haar ex en voormalige tegenspeler, was óók te zien in Elite. Hem kennen we ook van de vette middeleeuwse serie El Cid

De Instagram van María Pedraza

Op Instagram weet María Pedraza ons altijd te verbazen met prachtige foto’s. Stijlvolle en sportieve foto’s wisselt ze af met mooie selfies en jaloersmakende vakantiekiekjes. Eén van haar recentste foto’s is óók ongelofelijk fijn om te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door María Pedraza (@mariapedraza_)

Hierin zit de knappe Spaanse in bad. De foto maakt duidelijk dat haar Instagram pagina niet mag ontbreken in ons overzicht van de Instagram pagina’s van de La Casa de Papel actrices.