Pep Guardiola schiet in de kruising met zijn dochter Maria

Pep Guardiola kennen we als een heel succesvolle coach van Manchester City. Hij won met de club meerdere prijzen. Maar hij heeft zijn grootste trofee gewoon thuis. Maak kennnis met Maria Guardiola, de oudste dochter.

Door velen wordt deze dame als een waardig stijlicoon gezien. Ze draagt prachtige outfits en op Instagram laat ze ook graag zien hoe het leven in luxe er precies uitziet. Op Instagram doen deze beelden het schijnbaar erg goed. In één jaar tijd heeft ze er bijna 300 duizend volgers bij. We kunnen ons wel voorstellen dat het iets te maken heeft met haar looks, want van deze Spaanse beauty krijgen wij het zeker warm.

Pep is zijn dochter kwijt aan de concurrent

Pep Guardiola is trotse trainer van Manchester City en heeft al veel succes geboekt met zijn team in de Premier League. Toch is er één ding dat hij misschien een beetje verloren heeft aan de concurrent. Zijn dochter Maria ging er namelijk vandoor met een speler van toentertijd Tottenham Hotspur.

De twee werden samen gespot op een date en deze werd zoenend afgesloten. Het leek vrij duidelijk dat de twee een relatie hebben met elkaar. Echter is er van beide kanten nooit een bevestiging gekomen of ze samen zijn (geweest).

Toch snappen wij wel dat je zou vallen voor een dame als Maria, beoordeel zelf maar:

Als je dacht dat spelers goed verdienden, dan moet je eens kijken naar de trainers. Het vermogen van Manchester City trainer Pep Guardiola is iets om van te dromen.