De knappe actrice Margot Robbie

De 30-jarige Margot Robbie ziet er nog steeds vreselijk knap uit. Haar grote doorbraak was in de film The Wolf Of Wall Street, waarin Leonardo DiCaprio de hoofdrol op zich nam. Naderhand speelde ze nog in talloze films. Maar binnenkort is ze zelf weer de hoofdrolspeelster van een nieuwe actiefilm: Dreamland.

In 2018 kreeg Margot Robbie een Oscarnominatie voor beste actrice voor haar hoofdrol in de film I, Tonya. Dus dat de nieuwste film van haar een echte must-see gaat worden, is bijna zeker. Binnenkort kan je het zelf beoordelen.

margot-robbie-dreamland

Ook een Peaky Blinders-acteur speelt in Dreamland

De nieuwe film Dreamland speelt zich af in de jaren 30. Margot Robbie neemt de rol van Allison, een gewapende bankovervaller, op zich. In de tijd van de Grote Depressie in Texas wordt zij achtervolgd vanwege een bankoverval, waarbij vijf onschuldige slachtoffers vielen. Doordat Allison deze actie ondernam, rust een hoge prijs op het hoofd van de knappe overvaller. Allison vlucht naar een boerderij, waar ze zich schuil houdt voor de achtervolgers. De boerderij is van Eugene (gespeeld door Peaky Blinders-acteur Finn Cole), een jongvolwassene die zijn leven op de boerderij het liefste achter zich laat om op zoek te gaan naar zijn biologische vader.

Maar wanneer Eugene de aanwezigheid van Allison ontdekt, is hij in eerst instantie van plan om haar aan te geven, maar geleidelijk aan groeien de twee steeds meer naar elkaar toe waardoor hij van gedachte verandert. Ondanks de romantiek, moeten de twee samenwerken om te ontkomen aan de premiejagers. Of Allison nu écht schuldig is, wordt nog niet duidelijk in de trailer. Het einde van de trailer onthult wél al een behoorlijke plot-twist.

Bekijk de nieuwe film van Margot Robbie binnenkort

Dreamland werd al ruim 3 jaar geleden opgenomen, namelijk in 2017. Tóch is hij nog even blijven liggen, waardoor de opnames volledig konden worden afgerond en de film compleet was. In Amerika is de releasedatum 17 november. Wanneer dat in Nederland zal zijn, is nog niet bekend. Dreamland krijgt in ieder geval alvast een IMDb-score van 6,1.