Het leven van Jeroen van der Boom

De 48-jarige Jeroen van der Boom heeft het goed voor elkaar. Niet alleen is zijn carrière de afgelopen jaren écht goed verlopen, ook heeft hij onlangs een miljoenen optrekje gekocht in Amsterdam.

Maar niet alles is rozengeur en maneschijn: naar verluidt had hij wat huwelijksproblemen waardoor hij zijn villa wilde verkopen die in het Gooi staat. Dit kunnen we echter niet bevestigen. In ieder geval zou dat gerucht nu ontkracht worden, aangezien hij zijn villa weer uit de verkoop heeft gehaald.

Jeroen van der boom villa 1

De luxe villa in het Gooi stond op Funda

Jeroen is al ruim tien jaar trotse bewoner van een prachtige villa in Blaricum. Hij kocht de woning in 2010 voor een astronomisch bedrag van 2.350.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen.

De zanger had de villa te weer te koop gezet voor een vraagprijs van 3,5 miljoen euro. Jeroen had dus een winst kunnen maken van 1 miljoen euro. Tóch laat hij deze kans even voorbij gaan. Maar dat vinden wij ook niet gek: de villa is ook echt prachtig. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 511 vierkante meter, genoeg ruimte om alle toppers uit te nodigen en er thuis een feestje op anderhalve meter afstand van te maken.

In totaal zijn 12 kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers. Alles is verdeeld over twee woonlagen met een zolder en een souterrain. Natuurlijk heeft de villa nog véél meer luxe te bieden dan alleen die slaap- en badkamers.

Jeroen van der boom villa slaapkamer 1

In het souterrain vind je namelijk een wijnkelder en een gym- en hobbyruimte. Op de begane grond is er een woonkamer, een werkkamer én een muziekruimte met openslaande deuren naar het terras. Ook heeft Jeroen genoeg plek om te koken, want er is een behoorlijk kookeiland aanwezig in de woning. Ook is er nog een overdekt terras, die is voorzien van een buitenhaard en terrasverwarming.

Check hier nog meer foto’s van de prachtige villa:

villa jeroen