Bekende mannen die een relatie hebben met aanzienlijk oudere vrouwen

Er zijn heel wat bekende mannen die met een jongere vrouw daten, maar ook andersom komt het zeker wel voor. Deze bekende mannen hebben een vrouw of vriendin die heel wat jaartjes ouder is dan zijzelf.

Pete Davidson (28) en Kim Kardashian (41)

Komiek Pete Davidson, vooral bekend van het Amerikaanse Saturday Night Live, heeft heel wat gedate over de jaren heen. Momenteel heeft hij een relatie met niemand anders dan Kim Kardiashian. De twee schelen maar liefst 13 jaar. Eerder had hij ook al een relatie met de 20 jaar oudere Kate Beckinsale.

Nick Jonas (29) en Priyanka Chopra (39)

Ook zanger Nick Jonas heeft een tien jaar oudere vrouw aan de haak geslagen. Hij trouwde in 2018 met de 39-jarige Indiase actrice Priyanka Chopra.

Hugh Jackman (53) en Deborra-lee Furness (66) al sinds 1996 getrouwd

Acteur Hugh Jackman en zijn vrouw Deborra-lee Furness zijn ondanks hun leeftijdsverschil al heel wat jaren samen. Ze zijn namelijk in 1996 getrouwd, toen Hugh 28 was en Deborra-lee 40. De twee schelen dus maar liefst 13 jaar.

Aaron Taylor-Johnson (31) en Sam Taylor-Johnson (55)

Aaron Taylor-Johnson heeft wel het grootste leeftijdsverschil op deze lijst. Hij en zijn vrouw schelen maar liefst 24 jaar. Aaron Taylor-Johson is een Engelse acteur en Sam Taylor-Johnson is een Britse filmmaker. Aaron en Sam trouwden in 2012, toen Aaron 22 en Sam 45 was.

Johnny McDaid (45) en Courteney Cox (57)

Johnny McDaid is een singer-songwriter en muzikant en bekend van de band Snow Patrol. Hij is maar liefst 12 jaar jonger dan zijn partner Courtney Cox. Courtney is voornamelijk bekend door haaar rol aalss Monica Geller in Friends.

Jim Bakkum (34) en Bettina Holwerda (43)

Om toch nog even terug te gaan naar Nederlandse bodem: ook zanger en acteur Jim Bakkum heeft een vrouw die heel wat jaartjes ouder is. Bakkum trouwde in 2011 met Bettina Holwerda en heeft drie kinderen met haar.