Jim Bakkum en het leeftijdsverschil met zijn vrouw Bettina Holwerda

Bettina werd onlangs 42, reden van Jim om het even subtiel onder haar neus te wrijven dat ze toch echt een paar kaartjes ouder is. ‘Vandaag wordt ze 64 jaar’, aldus Jim Bakkum in een van zijn recente Instagram posts.

Zijn vrouw kan zijn humor goed waarderen en het is duidelijk dat deze twee elkaar prima aanvullen. Volgens Jim schuilt het succes van hun relatie in het feit dat ze elkaar op de juiste manier weten te motiveren. Zo laat Bettina manlief inzien dat een glas altijd halfvol is en herinnert zij hem eraan hoe een geweldige moeder er anno 2021 uitziet.

Dat Jim niet zonder ‘zijn’ Bettina kan, blijkt ook uit hetgeen hij post op Instagram. De trotse vader laat weten dankbaar te zijn, want zonder haar zou hij geen drie prachtige kids – Lux (8), Posy (5) en Molly (1) – op de wereld hebben gezet. Kortom, het gezinsleven bevalt de verliezend finalist van Idols bijzonder goed. De afgelopen periode was voor hem dan ook een prima manier om zich weer helemaal te richten op zijn rol als vader. Het had ook nog andere voordelen. Doordat optredens niet meer door konden gaan, besloot hij om een live album uit te brengen.

Voor Jim Bakkum was het gemis van het contact met het publiek lastig, maar het zorgde er wel voor dat zijn vrouw hem eindelijk een keer aan het werk kon zien. Hun jongste dochter heeft namelijk verlatingsangst en dus is het niet eenvoudig om tijd vrij te maken om Jim aan het werk te zien. Zo bracht de pandemie ook iets positiefs in Huize Bakkum.

Benieuwd hoe Bettina eruit ziet? Wij selecteerden een aantal foto’s van haar Instagram: