Kylie Jenner is het succesvolle jonge zusje

Kylie Jenner is de jongste van de Kardashian-Jenner familie, maar last best zeggen ze regelmatig toch? Dat is in deze familie zeker het geval. Kylie is namelijk één van de meest succesvolle van de dochters. Hoewel ze wellicht het minst in het nieuws is, doet ze het op zakelijk gebied ontzettend goed.

Ze heeft haar eigen bedrijf genaamd Kylie Cosmetics. Dit bedrijf is geschat op een waarde van meer dan 900 miljoen dollar, één groot succes dus. Daarnaast heeft ze nog een aantal andere bedrijven genaamd; Kylie Skin, Kylie Swim en Kylie Baby. Ook deze namen doen het ontzettend goed. Kortom: Kylie is een hardwerkende dame die niet alleen haar naam op de juiste wijze gebruikt, maar ook haar hersenen.

Populair op Instagram

De dames van de Kardashian-Jenner familie zijn allemaal absoluut niet bang om iets van zichzelf te laten zien op social media. De dames hebben prachtige figuren en dat is ook absoluut geen geheim. Ze laten met alle liefde hun rondingen zien, want dat is toch wel iets weer deze familie ook bekend om staat.

Voor Kylie Jenner is dat dan ook echt niet anders. Ondanks dat ze haar eigen lijn met zwemkleding voor vrouwen heeft, vindt ze het ook niet erg om een bikini van een ander merk te dragen. De bikini die ze voor deze Instagram-foto aantrok, is wel heel bijzonder. De bikini is van Jean Paul Gaulthier en het geeft het idee alsof ze helemaal geen topje aan heeft. Free the nipple zeggen ze toch? De desbetreffende foto heeft op het moment van schrijven al meer dan 9,6 miljoen likes verzameld in slechts 17 uur. Bizar!

Klik op deze link om de foto te zien

Het powerduo van de Jenner-zusjes zijn ook zeker niet te missen. Een tijd geleden deden ze samen een collab met hun kledinglijn en wij zijn helemaal fan.