Onzichtbare beugels zijn een groot succes in Nederland

Een stralende glimlach, wie wil dat nou niet? Uit een recent onderzoek van PlusDental is gebleken dat een mooie glimlach een van de eerste dingen is die ons opvalt bij een ander. Het zorgt er niet alleen voor een positief effect op anderen, het beïnvloedt ook je zelfvertrouwen én gezondheid. Dus ben je ontevreden wanneer jij in de spiegel kijkt? Lees je dan eens in over de razend populaire aligners, ook wel onzichtbare beugels genoemd.

Eind 2020 maakte PlusDental zijn intrede tot de Nederlandse markt en de rest is – nu al – geschiedenis. Binnen no-time groeide het aantal patiënten van de start-up tot meer dan 5.200. Hiermee zijn ze binnen één jaar uitgegroeid tot de #1 in hun categorie in Nederland. Chapeau!

Hoe werken de aligners van PlusDental?

Zoals gezegd: PlusDental staat in Nederland op #1 op het gebied van aligners. Zij hebben met behulp van hun twee eigen flagship praktijken in Amsterdam en Rotterdam en verschillende partnerpraktijken in heel het land het volledige behandelproces van lichte tot gemiddelde beetanomalieën gedigitaliseerd. Dus vind jij dat je last hebt van scheve tanden, schuine tanden of een spleetje tussen je tanden? Dan is dit anno 2022 the way to go.

PlusDental_Dentallabor_6

Allereerst wordt het gebit van de patiënt door een erkende tandarts beoordeeld en wordt er een nauwkeurige 3D-scan gemaakt. PlusDental ontwikkelt en produceert vervolgens zelf de onzichtbare beugels in hun eigen tandheelkundige lab in Berlijn. Vervolgens is het aan de patiënt om aan de slag te gaan met een stappenplan, verschillende sets onzichtbare beugels en de speciale app van PlusDental voor de optimale begeleiding. Dit wordt op afstand gedaan door ervaren tandartsen, die de voortgang voor jouw monitoren via de app. Kortom: je kan genieten van de kundigheid van de specialisten zonder daadwerkelijk fysieke controles te ondergaan. Mocht dit wel je voorkeur hebben, dan kun je altijd langskomen in een van de twee flagship praktijken.

Het mooie van alles: de aligners kennen meerdere voordelen ten opzichte van de traditionele beugels. De eerste zal je vast niet ontgaan zijn: de aligners zijn – in tegenstelling tot de traditionele beugels – vrijwel onzichtbaar. Dit is voor velen toch een van de grootste drempels bij het nemen van een beugel. Het tweede voordeel is echter wat verbazingwekkender. Een aligner-behandeling kan tot zo’n 60% goedkoper zijn dan een traditionele beugel-behandeling. Ja, we staan met onze mond vol tanden. Letterlijk én figuurlijk.

PlusDental_Klinik_6

Verder valt de behandelduur bij PlusDental reuze mee. Normaal gesproken duurt een behandeling slechts vier tot tien maanden. Een aangezien één beeld meer dan duizend woorden zegt, kan je hieronder before en after foto’s van verschillende patiënten van PlusDental:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PlusDental Nederland (@plusdental_nl)

Enthousiast geworden over de aligner van PlusDental? Plan dan hier een gratis 3D scan in. Ook lekker: als je een PlusDental pakket koopt, krijg je 500 euro korting met de code 500-PLUSDENTAL-MAN-MAN. Deze code is geldig tot 31 december 2022 en is geldig voor de eerste 100 MAN MAN lezers die een afspraak maken bij PlusDental.”

In samenwerking met PlusDental