Niks te klagen voor Ellie Washington in Dubai

Binnen een maand zorgt deze dame ervoor dat ze binnenhaalt waar wij minimaal een half jaar voor moeten werken. Als ze klaar is met werken, dan besteedt ze haar vrije tijd in de straten van het prachtige Dubai. We hebben het over de 26-jarige Ellie Washington die we in de realityserie BBC Dubai Hustle kunnen zien. Hier laten een aantal vastgoedmakelaars zien hoe zij hun werk doen. Voor Ellie Washington is dit leven a dream come true.

Deze dame heeft met haar werk al veel bereikt. Naar eigen zeggen heeft ze namelijk al iets heel bijzonders in één van haar appartementen staan, of is het toch niet zo bijzonder? “In één van de appartementen die ik in mijn portefeuille heb, staat een bureaustoel van 15 duizend euro. Een gewone zwarte, niks speciaals aan.”, zegt Ellie zelf. Die moet wel heel fantastisch zitten dan.

Of toch wel?..

Ondanks dat deze miljonair in Dubai – of eigenlijk miljonair in wording – al veel heeft bereikt, heeft ze ook nog steeds dromen. Ze ziet heel veel ‘top end’ spullen tijdens haar werk en  ze zelf ook nog iets op haar verlanglijstje staan. “Tegen Kerstmis wil ik een Porsche kopen én wil ik miljonair zijn.” Ze heeft dus nog eventjes te gaan, maar het komt haar niet zomaar aanwaaien. Ellie en haar collega’s werken er heel erg hard voor om te bereiken wat ze willen. “Soms werken we wel 12 uur per dag en we werken ook regelmatig in de weekenden.”

Toch zou ze dit leven voor geen goud willen opgeven, dit deed ze echter wel met haar voorgaande baan. Haar 9-5 baan bij een verzekeringsmaatschappij ruilde ze in voor haar geluk in Dubai. Ondanks dat ze nooit zal vergeten waar ze vandaan komt, is ze ontzettend blij met het leven in Dubai, waar alles anders is. “Ik dacht: er moet toch een ander leven zijn daarbuiten? Ik ga mijn afkomst nooit verloochenen, maar hier is alles anders. Het is een heel andere manier van leven!”, zegt Ellie.

Op de foto’s hieronder kun je genieten van het leven van Ellie in Dubai, maar ook van de dame zelf. Daar worden wij namelijk ook erg blij van:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellie Washington (@ells_washington)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellie Washington (@ells_washington)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellie Washington (@ells_washington)

Natuurlijk is het van iedereen een droom om miljonair te worden, maar hoe doe je dat? Deze mannen gaven 8 tips waardoor het hen gelukt is.