1. Emotioneel onvolwassen zijn

Als jij jezelf niet goed kan uitdrukken en je laat leiden door je emoties dan is dit heel onaantrekkelijk. Natuurlijk moet je geen emotieloze hork zijn, maar als je onnodig boos wordt om kleine dingen dan stoot dat vrouwen af. Het is dus belangrijk dat je weet hoe je jezelf moet uitdrukken zonder onnodige emoties.

Twijfel jij aan jezelf bij dit puntje? Check dan de signalen van een emotioneel volwassene.

2. Onbetrouwbaar zijn

Klopt wat je zegt met wat je doet? Als dat niet het geval is dan kan een vrouw niet goed op je rekenen. Je moet bewijzen dat jouw woorden waarde hebben. Beloof geen dingen die je uiteindelijk niet waar maakt.

3. Lui zijn

Zoals we net al zeiden, is het voor vrouwen belangrijk dat een man ambities heeft. Als je tevreden bent met een parttime baan waarmee je alleen voor jezelf kunt zorgen, dan is dat zeer onaantrekkelijk. Er zijn genoeg vrouwen met realistische eisen, maar een totaal gebrek aan ambities zal zelfs hen afstoten.

onaantrekkelijke signalen

4. Onzeker zijn

Als je er niet tegen kan als je vriendin op pad is dan is dat iets waar je aan moet werken. Overdreven veel berichtjes sturen omdat je onzeker in je relatie bent haar kwijt te raken is een grote afknapper.

5. Geen leider zijn

Vrouwen willen niet dat zij alles moeten bepalen in de relatie. Je moet dus ook een leidende rol kunnen nemen. Hebben jullie een date night gepland staan? Neem haar dan op sleeptouw. Regel alles en zeg simpelweg dat je haar om 20.00 uur ophaalt. Dat waardeert ze.

6. Slechte hygiƫne

Als je slecht ruikt dan is dat natuurlijk ook heel onaantrekkelijk. Gebruik daarom altijd dingen zoals de beste herengeuren voor jouw leeftijd. Ook als je woning altijd een rommel is, zijn vrouwen niet onder de indruk.