Iedere relatie heeft wel eens een dipje in de slaapkamer en daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Als het in de slaapkamer niet goed zit dan voel je al snel een bepaalde slechte spanning. Lees snel verder, want dit zijn zeven manier om je partner (en jezelf) in de mood te krijgen.

1. Geef haar een heerlijke massage

Hoe fijn is het om elkaar lekker te masseren als jullie je een beetje gespannen voelen. Bied dus aan om je partner een massage te geven, zulk lichamelijk contact is namelijk erg goed als het even wat minder gaat in de slaapkamer. Je kunt zorgen voor extra romantiek door kaarsjes aan te steken of lekkere olie te kopen. Dat zorgt sowieso voor pluspunten bij je vriendin. Meer tips nodig? Lees dan: Hoe geef je haar een sensuele massage?

2. Een uitdagend appje of een spannende opmerking

Een flirterig berichtje sturen tijdens werktijd of een spannende opmerking in haar oor fluisteren als jullie in een openbare ruimte zijn zorgt gegarandeerd voor succes. Spreek je verlangens naar haar uit, want op deze manier maak je je vriendin niet alleen in de mood, maar zul je zelf ook steeds meer zin krijgen.

hoe spanning terug in relatie

3. Neem de tijd vooraf

Vrouwen kunnen extra genieten van voorspel en stiekem is het natuurlijk ook leuk om elkaar een beetje te kunnen teasen. Wees dus niet alleen maar gefocust op de daad mannen, maar begin langzaam. Streel bijvoorbeeld zachtjes haar benen, vanaf de toppen van haar tenen helemaal tot aan haar dijen en kus haar benen en haar erogene zones. Dit is namelijk belangrijker dan je denkt.

4. Maak oogcontact

Oogcontact is een hele sterke manier van communiceren en helpt zeker als je je partner in de mood probeert te krijgen. Dus kijk haar diep in haar ogen en raak haar ondertussen een beetje aan. Dan is dat dipje zo weer weg.

5. Een spannende film samen kijken

Dan hebben we het natuurlijk niet over een actiefilm met alleen maar bommen en granaten, maar echt een spannende film zoals Fifty Shades of Grey. Door intimiteit bij andere te zien zijn jullie namelijk binnen no time zelf ook in de mood om elkaar te bespringen.

6. Zet muziek aan

Zet tijdens die massage een lekker muziekje op. Muziek activeert namelijk de delen van de hersenen waar plezier wordt gemeten. Het luisteren naar bepaalde nummers zorgt er dus voor dat je in de mood raakt en dat is natuurlijk wat je wil.

hoe partner opwinden

7. Praat met elkaar over jullie verlangens

Tot slot is het goed om met elkaar te praten over jullie verlangens. Vrouwen houden er namelijk van als een man een gesprek begint over wat anders zou kunnen in de relatie. Probeer niet met elkaar in discussie te gaan wat jullie allemaal niet leuk aan elkaar vinden, want op die manier wordt het niet beter. Heb het er dus echt over hoe jullie bijvoorbeeld het dipje in de slaapkamer beter kunnen maken en waar jullie naar verlangen tijdens een sessie tussen de lakens.