Het privéleven van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks en haar twee zussen zijn geboren op 6 augustus 1980 in Breda. In haar jeugd begon ze met hockey. Nadat ze op haar zeventiende in het eerste team van de hockeyclub Push kwam, promoveerde ze met haar team naar de Hoofdklasse. Op dat niveau heeft de presentatrice en verslaggeefster twaalf jaar gespeeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Ze begon haar journalistieke carrière bij de lokale omroep Brabant10 en eind 2013 was ze al één van de presentatoren bij FOX Sport Centraal. Tevens was Hélène regelmatig te zien bij VI. In 2017 was ze ook vaak een tafelgast bij de Wereld Draait Door en twee jaar later ontving ze de prijs Beste sportjournalist 2018. Sinds 2022 schuift ze weer regelmatig aan bij Vandaag Inside en verving ze Johnny de Mol bij de talkshow Half8.

De twee zussen, Claire en Judith

Hélène Hendriks is samen met haar zussen Claire en Judith onderdeel van een drieling. De sportpresentatrice deelt naast fijne foto’s van zichzelf weinig over haar privéleven. Daarom is er ook weinig bekend over haar zussen. Wel weten we dat Claire het ver heeft geschopt met hockey. Zo is ze in 2007 wereldkampioen zaalhockey geworden. Vandaag de dag begeleidt ze talentvolle jongeren in de hockeywereld. Over zus Judith is helaas vrijwel niets bekend. Wil jij deze dames zien? Check dan de foto’s op Bekendeburen.