Flirterige appjes voor wat meer spanning

Na een aantal jaar in een relatie worden veel dingen normaal en wanneer je getrouwd bent al helemaal. Zeker als je daarnaast ook nog druk bent met je kinderen. Maar het is zeker mogelijk om je relatie nog spannend te houden. Op een hele simpele manier: door elkaar flirtende berichtjes te sturen. Flirten is goed voor een relatie, ook wanneer je allang voorbij die eerste fase bent waarin je niets anders doet. En flirten via WhatsApp kan op elk moment van de dag, waar je ook bent. Zo kun je je vrouw verrassen met leuke, flirterige berichtjes wanneer je maar wilt. Zo kun je haar weer vlinders in haar buik geven.

 

Er zijn een hele hoop verschillende berichten die je naar je vrouw kunt sturen. Ga je voor een cliché, een beetje humor of wat spannenders? Soms kun je voor onschuldigere appjes gaan, maar je kunt ook intiemere dingen insinueren. Denk er dan wel over na waar zij op dat moment is. Is ze met de kinderen of bij een belangrijke meeting? Dan is het misschien beter om het een beetje beschaafd te houden, zeker wanneer je weet dat ze haar reactie niet altijd kan verbergen.

Inspiratie voor flirten via appjes

Geen idee wat je zou kunnen sturen? Probeer iets te kiezen waarvan je weet dat je vrouw het kan waarderen en waarvan je denkt dat ze het niet verkeerd kan interpreteren. Ook het moment van de dag en waar je bent speelt natuurlijk mee. Als je echt geen inspiratie hebt, kun je een van deze berichtjes proberen:

  1. Ik denk al de hele dag aan je…
  2. Ik kan mijn ogen niet van je afhouden.
  3. Vanavond?
  4. Ik breng de kids naar bed, pak jij de wijn?
  5. Ik heb vannacht over je gedroomd…
  6. Zie ik je straks in de slaapkamer?
  7. Wat een prachtige outfit had je vandaag aan. Hoe snel denk je dat je hem uit kan trekken?
  8. Wat heb je vandaag aan?
  9. Ik weet dat je pas net weg bent, maar ik kan niet wachten tot je er weer bent.
  10. Ik probeer op werk te concentreren, maar ik kan alleen maar aan jou denken.