Zijn date heeft hem geghost na 1600 km vliegen

De 32-jarige David verhuisde in 2015 naar Spanje vanuit het Verenigd Koninkrijk. Alleen had hij toen hij daar nog woonde een aantal dates met een vrouw gehad. Hij praatte dagelijks met haar en uiteindelijk besloten de twee om elkaar opnieuw te ontmoeten. David zou vanuit Spanje weer naar het Verenigd Koninkrijk vliegen om af te spreken. Tot op de dag van vertrek hadden de twee een heel erg fijn contact met elkaar, tot het moment dat David was geland op Britse grond. Hij hoorde sinds toen helemaal niks meer van de vrouw, hij werd volledig door haar geghost. David vond het een verschrikkelijk ervaring, vooral omdat hij zoveel tijd en aandacht aan haar had besteed en klaar stond om te daten.

 

@david2stevenson Story time! Part 1 #dating #date #ghosted #storytime #longdistance #fyp #foryou #foryoupage #over30 #single #ceo ♬ An emotional and happy song (long) – bunka

Hij deelde dit verhaal op socialmediaplatform TikTok en daar kwam hij met één van zijn volgers aan de praat. Ze gingen elkaar volgen op Instagram en belden elkaar dagelijks via FaceTime. Ze kletsen gewoon elke dag en konden naar eigen zeggen goed met elkaar opschieten.

Twee keer is zeker niet scheepsrecht

Deze desbetreffende dame sprak hij uiteindelijk drie of vier weken elke dag. Hij wilde er dit keer zeker van zijn dat hij echt een goede match had gevonden. Datgene dat hem die keer daarvoor was gebeurd, dat zou hem zeker niet nog een keer gebeuren. Uiteindelijk besloot David op donderdag 23 juni naar Bristol Airport te vliegen om daar deze vrouw te ontmoeten, maar ook zij had besloten hem te ghosten.

Het was hem al opgevallen dat ze de dag voor vertrek een beetje stil was geworden. Ze reageerde niet meer op zijn berichten, maar hij had nog steeds die vlucht gepland staan in de ochtend. Maar hij dacht eigenlijk dat ze het wel druk zou hebben, omdat hij zelf ook nooit zoveel op zijn telefoon zat. Op het moment dat hij op het vliegveld stond en klaar was om in het vliegtuig te stappen, stuurde hij haar nog een berichtje dat hij was aangekomen op het vliegveld en zo zou gaan vliegen. Hij kreeg geen reactie terug, maar besloot de gok te wagen en in het vliegtuig te stappen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Stevenson (@david2stevenson)

Uiteindelijk beweerde de dame het welbekende virus te hebben en daardoor niet af te kunnen spreken. Het speet haar heel erg, maar David moest er niets van hebben en geloofde haar niet. Hij vond dat ze koos voor de makkelijk uitweg en omdat hij haar zo leuk vond, besloot hij de gok te wagen. Toch blijft hij optimistisch en hoopt hij ooit de ware tegen te komen.

Ondertussen heeft iedereen het te doen met David, dus hij krijgt ontzettend veel berichtjes van verschillende vrouwen. Voordat hij terugkeert naar Spanje gaat hij dan ook naar een feestje toe. Hij is door één van zijn volgers uitgenodigd op een feestje met alleen maar alleenstaande vrouwen in de hoop op een beetje romantiek dit weekend. Echter is hij wel kieskeurig, dus wij zijn heel erg benieuwd of hij ervoor gaat of niet.

Het is vaak één groot raadsel waarom iemand je ineens zomaar laat zitten en niet meer op je berichtjes reageert. Is jou dit nou ook wel eens overkomen? Lees dan: waarom negeert ze me?