We stellen je voor aan Nina de Wal

Er zijn natuurlijk heel veel knappe Nederlandse vrouwen. Maar er valt ons iets op: generatie Z lijkt te bruisen van vrouwen die er niet alleen beeldig uit zien maar ook nog eens heel ambitieus en ondernemend zijn. Zij maken niet alleen indruk met hun uiterlijk, maar ook met wat ze doen. Eén van deze inspirerende jonge vrouwen is Nina de Wal.

Op slechts 22-jarige leeftijd heeft ze al een bloeiend bedrijf opgericht en koestert ze een diepe passie voor reizen en avontuur. Ze is opgegroeid in het idyllische Oostvoorne en al snel bleek dat Nina voorbestemd was voor iets groters. Nina heeft een liefde voor avontuur, reizen en sociale media. Ze heeft deze passies perfect weten om te zetten in een eigen onderneming. Zij heeft namelijk een eigen social media agency opgericht, en dat al op 22-jarige leeftijd. Nina de Wal zag een kans om haar creatieve talenten te combineren met haar zakelijk inzicht. Zo werd Elite Socials geboren en het bedrijf groeit sinds de oprichting in 2020 gestaag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Chloé (@ninadewal)

Nina is een harde werker maar blijft dromen

Aan alles is te zien dat Nina gedreven blijft werken aan de groei van haar bureau, waarbij elke ‘like’, ‘share’ en ‘follow’ haar agency verder doet opbloeien. Maar ondanks dat ze al één droom heeft weten uit te werken, blijft ze nog andere grote ambities hebben. En dat is natuurlijk hartstikke goed! Zo heeft ze weleens aangegeven dat ze erg graag de wereld rond zou willen reizen. Natuurlijk zou het helemaal top zijn als dit geheel onbezorgd kan gebeuren, zonder bijvoorbeeld geldzorgen. Maar eerst nog even lekker verder werken aan haar eigen onderneming.

Zelf is ze op Instagram ontzettend populair met een groeiend aantal volgers. De teller staat momenteel al op 59,1 duizend volgers. Op haar Instagram geeft ze een inkijkje in haar leven en deelt daarbij een kijkje in haar leven, met de focus op zowel real life situaties als leuke vakantiekiekjes. Check onze favoriete foto’s hieronder maar eens:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Chloé (@ninadewal)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Chloé (@ninadewal)