Een Schotse man kwam bouwde een eigen sportbar

Een idee hebben en het ook daadwerkelijk uitvoeren zijn hele verschillende dingen. Waarschijnlijk heb jij daar ook wel (te) veel ervaring mee. Deze Schotse man besloot echter niet bij de pakken neer te zitten. Hij heeft namelijk daadwerkelijk een eigen sportbar in zijn tuin gebouwd. Het resultaat ziet er verbluffend uit. Elke man zou zo’n sportbar dan ook wel in zijn eigen achtertuin willen hebben.

Sportbar
Foto: LADbible

Dit is het resultaat van een geannuleerde vakantie

Deze Schotse man (Stephen Andrew) lijkt wel heel erg goed te weten hoe hij met tegenslagen om moet gaan. Eigenlijk zou hij namelijk op vakantie gaan. Je raadt het al: de huidige situatie gooide roet in het eten. Zijn vakantie werd gecanceld maar hij zat hier niet lang over in. Hij besloot namelijk een leipe sportbar te bouwen. Stephen Andrew kwam op het idee om dit te doen nadat hij een biertje dronk met een vriend en dit idee gekscherend ter sprake kwam.

Dat de creatie een succes is kan je wel zeggen. Het doet bijna niet onder voor een ‘normale’ bar. Zo heb je er een wifi verbinding en heb je er natuurlijk de mogelijkheid om te genieten van live sportwedstrijden. Het meest belangrijke is dat je er ook kan genieten van heerlijke koude biertjes, en dat tot laat in de nacht door de LED verlichting.

Drankjes
Foto: LADbible

Andere bouwwerken

Niet alleen Schotten kunnen iets moois in hun tuin in elkaar zetten. Zo creƫerde deze Nederlandse vrouw in Amsterdam eigenhandig een heel zwembad in haar tuin. Als je het toch liever bij een bar houdt zijn deze opblaasbare kroegen misschien wel iets voor jou.