We kunnen de kroeg even niet meer in

Als jij toch echt niet kan wachten tot het weekend om de kroeg in te duiken biedt het bedrijf Inflatable Pub Company misschien wel een uitwegZij verkopen namelijk opblaasbare kroegen. Die kan jij dus zo in je tuin neerzetten.

Opblaasbare kroegen van Inflatable Pub Company

Als je een opblaasbare kroeg koopt van de Inflatable Pub Company ben je ervan verzekerd dat je geen spijt zal krijgen van je aankoop. Daarnaast heb je ontzettend veel keuze wat voor een bar je precies wil aanschaffen. Zo kan je voor een klassieke Ierse pub gaan waardoor het net lijkt alsof je één van de gezelligste stukjes van Dublin in je achtertuin hebt.

Misschien denk je dat dit toch wel onderdoet voor een normale kroeg, maar bedenk dat er ook voordelen aan zo’n bar in je achtertuin kleven. Je kan bijvoorbeeld zo vanuit de kroeg je bed inrollen. Wie wil dat nou niet?

Zo veel moet je ervoor betalen

Je moet voor deze kroegen tussen de 1.700 en 4.900 euro betalen. Dit is natuurlijk een hoop geld, maar sta ook stil bij de hoeveelheid geld dat je hebt bespaard doordat je vorig jaar niet naar de kroeg kon gaan.