Voor dit hotel trotseren wij graag de lange wachtrijen

Met de auto op vakantie gaan was nog nooit zo aantrekkelijk als we de wachttijden op verschillende luchthavens zien. Echter hebben wij een vakantiebestemming gevonden waarvoor wij deze wachtrijen wel zouden willen trotseren. Een tripje naar dit resort in Griekenland is het zeker waard, vooral als je eigenlijk naar de Malediven zou willen maar het geld er niet naar is.

Een luxueus verblijf in Griekenland dat is gebrandmerkt als de nieuwe Malediven, klinkt waanzinnig toch? Het is een verblijf op het water tegen een redelijk lage prijs, vooral vergeleken met de Malediven. We hebben hier hier over het Stella Island Luxury Resort & Spa op Kreta. Het hotel wordt beschreven als ‘een ervaring op de Malediven in de Middellandse Zee”, maar dan voor slechts een klein deel van de prijs.

Kies voor je eigen ervaring

Net zoals in elk hotel kun je het zo leuk en zo duur maken als je het zelf wilt. Dit resort beschikt over zes verschillende types van kamers waar je uit kunt kiezen: Villa Private Pool, Over Water Bungalows, Premium Double Swim up, Luxury Double Swim Up, Premium Double Pool View en Luxury Double Pool View. Uit de namen van de kamers kun je al veel over de kamer zelf ophalen.

Echter zijn alle kamers van een aantal ‘standaard’ dingen voorzien: een flatscreen-tv, airconditioning, een kluis, badjassen, slippers, een minibar en roomservice die je te pas en te onpas kunt bellen. Voor welke kamer je ook kiest, elke kamer ligt slechts op een steenworp afstand van het water.

Aan elke kamer hangt een ander prijskaartje, maar we kunnen je verzekeren dat het in ieder geval goedkoper is dan écht naar de Malediven afreizen. Ook verschilt het natuurlijk per seizoen wat je betaalt voor een villa. Toch is deze bestemming voor elke vakantie geschikt. Of je op een romantische huwelijksreis gaat of gewoon even wilt weg met een maat van je, dit hotel is voor elke gelegenheid perfect. Mocht je één van de 225 aangeboden villa’s willen boeken, dan kan dat via de website.

Hieronder nog een aantal foto’s van dit prachtige hotel:

Kreta is natuurlijk een redelijk bekend eiland, maar mocht je Griekenland op een hele andere manier willen ervaren dan moet je misschien eens naar deze ‘geheime’ Griekse eilanden kijken.