Deze man bouwde een Harry Potter-kroeg in de achtertuin

Heb jij talloze vrije plekken over in je agenda en vind je het tijd je handen weer eens uit de mouwen te steken? Wij kwamen onlangs een wel heel bijzonder project tegen, die wij maar al te graag even met jullie willen delen. Hoe iedereen zijn passie en hobby’s ergens heeft liggen, lijkt de eigenaar van dit huisje helemaal weg te zijn van de Fantasy sferen.

De kroeg, gelegen in de achtertuin van de eigenaar, is de absolute eyecatcher van de buurt en spant als het aan ons ligt de kroon wat betreft de originaliteit. Hoe het er aan de buitenkant uitziet als een rommelhok, deed de binnenkant ons meer dan verbazen. Dit unieke tuinhuisje is namelijk omgetoverd tot een verbluffende Harry Potter setting.

Man bouwt Harry Potter-kroeg in zijn eigen achtertuin

Een tuinhuisje vol toverspreuken

Na het openslaan van de twee deuren weet je niet waar je je oog het eerste op moet laten vallen. De binnenkant is volledig gedecoreerd met verzamelingen. In deze fantasy kroeg in de achtertuin van de eigenaar kun je plaats nemen op de bank in de hoek en je eigen biertje tappen. Geen zin in bier? No worries. Achter de bar bevindt zich een uitgebreide verzameling aan. Geen toverdranken, maar alcoholische versnaperingen.

Man bouwt Harry Potter-kroeg in zijn eigen achtertuin

Heb jij de filmreeks van Harry Potter talloze keren gezien? Dan zullen de details je niet onopgemerkt zijn gebleven. In de Harry Potter kroeg hangen verschillende borden met spreuken, heksenhoeden en andere herkenbare items. Daarnaast heeft de eigenaar ook nog eens gedacht aan een typerende drankenkaart waar de welbekende film karakters uiteraard op zijn aangegeven.

Ben jij helemaal weg van deze zelfgebouwde kroeg in de achtertuin en beginnen jouw handen te kriebelen, om aan de slag te gaan? Bekijk dan voor meer details de afbeeldingen een kijkje hieronder of op de Facebookpagina van HomeJunkie.

cafe bouwen

cafe bouwen