The Queen of Pop

Madonna is een zangeres en actrice en wordt ook wel The Queen of Pop genoemd. Ze is vandaag de dag 63 jaar en plaats op Instagram nog regelmatig verschillende pikante foto’s. De zangeres begon haar carrière als danseres. Ze besloot toch een solocarrière te beginnen als zangeres en we kunnen wel stellen dat dat een goede zet was. Ze bracht verschillende albums uit met daarop de bekende nummers Papa don’t preach, Like a Virgin en Burning up.

 

Madonna is actief op Instagram

Madonna is dus een van de meest succesvolle vrouwelijke artiesten aller tijden. Maar ze staat niet alleen bekend om haar muziek. Onze 63-jarige zangeres is namelijk ook bekend van het delen van schokkende beelden waar ze vaak de grens mee opzoekt.

Zo heeft ze op de videoclip van Like a Prayer veel kritiek ontvangen. Dat zou komen doordat ze erotiek en katholieke symbolen vermengd heeft met elkaar. Madonna staat nou eenmaal bekend om haar erotische uitstraling en videoclips. Ook heeft ze weleens in de Playboy gestaan met pikante foto’s en tegenwoordig vindt onze Queen of Pop Instagram ook een geschikt platform om gewaagde foto’s te delen. Zo ook deze kerst viert ze met een reeks van gewaagde foto’s.

Bekijk hieronder hoe Madonna haar kerstdagen viert:

De zangeres heeft ook een dochter, Lourdes Maria Ciccone Leon.