Het zusje van Jennifer Lopez

Jennifer Lopez laat de wereld meerdere malen schudden met bikinifoto’s waar iedere man helemaal gek van wordt. Deze vrouw is nog even mooi als altijd en zij bewijst als geen ander dat leeftijd echt maar een getal is. Het zusje van Jennifer Lopez doet hier zeker niet voor onder en is inmiddels ook al 49 jaar oud. Lynda Lopez is haar naam en samen met haar zus behoort zij echt wel tot de mooiste vrouwen van boven de 40 jaar.

De mooie genen zitten overduidelijk in de familie Lopez. Lynda Lopez is misschien niet zo bekend als haar zus, maar dan vergelijk je haar ook met een absolute superster. Lynda heeft het productiebedrijf Nuyorican Productions, dat verschillende films en series heeft geproduceerd. Ze was daarnaast zelf ook veel te zien op de televisie in nieuwsuitzendingen als (co) presentatrice. Daarnaast was ze ook te horen op de radio.

De knappe Lynda Lopez

Het zusje van Jennifer Lopez is van origine een journaliste en is dus wel een andere weg ingeslagen dan haar grote zus J.Lo. De twee dames hebben wel gemeen dat ze veel te zien zijn op de televisie. Jennifer natuurlijk wel wat vaker en in een andere setting, maar dat is ook logisch.

Daarnaast zien de twee knappe vrouwen er allebei fantastisch uit. De Caribische invloeden uit Puerto Rico zijn terug te zien in het uiterlijk van de zussen en het dat is een lust voor het oog. Opgegroeid in de Bronx in New York heeft haar gemaakt zoals ze nu is. Een dochter van een kinderjuffrouw en een computerspecialist, en nu een succesvolle carrière verder en een zus als superster. Wat fantastisch. Laten we maar snel gaan kijken naar de foto’s van het zusje van de superster.