Mooie vrouwen op leeftijd

Wij houden van vrouwen en kunnen er geen genoeg van krijgen. Na een zekere leeftijd heeft het lichaam een hoogtepunt bereikt, en dan gaan dingen achteruit. En dit geldt net zo erg voor mannen als voor vrouwen. Logisch. Het leven vraagt veel van ons en je krijgt veel te verduren.

Goed sporten, eten en gezond leven zijn essentiële punten om jezelf zo jong mogelijk te houden. Niet roken en drinken zijn natuurlijk de vaste slogans, maar wel belangrijk voor je lengte van je levensloop. Maar vrouwen boven de 40 jaar kunnen nog altijd beeldschoon zijn. Jennifer Lopez bewijst maar even dat ze met de jaren mooier wordt.

Jennifer Lopez wordt steeds mooier

Iedereen kent de lieftallige Jennifer Lopez. Van zingen tot acteren en ongekende foto’s neerzetten op je 51ste. Zij kan het allemaal. Dat deze vrouw 51 jaar oud is, kunnen wij ons niet voorstellen. Ons eigen landje heeft ook een aantal Nederlandse mooie vrouwen van boven de 40, maar J.Lo. gooit daar nog even een paar jaar bovenop en behoort toch wel tot de mooiste van allemaal. Haar geheimen wapen? Haar achterste. En dat liet ze tijdens de afgelopen Super Bowl samen met Shakira toch wel even mooi zien.

 

Jennifer Lopez is dé droomvrouw

“Let’s get loud?” Voor deze onwijs knappe vrouw worden wij altijd heel luid. Van haar prachtige stem tot haar onwijs fitte lichaam, we zijn fan. Deze vrouw heeft het allemaal en dat laat ze ook maar even zien in haar laatste bikini post op Instagram. Mannen, hou je kaak vast zodat hij niet naar beneden valt. Is deze vrouw echt 51 jaar oud?

En omdat J.Lo. zo mooi is, hebben we nog een paar foto’s voor jullie: