Interieur villa

Deze villa in het Belgische Neerpelt bevat alles wat een klassieke crimineel zich kan wensen: mozaïeken aan de muur, een uitgebreide fitnessruimte, een dierenvachtje in de hal, een garage waar je u tegen zegt, grote kristallen kroonluchters aan het plafond, een rond bad en een bed met zuilen eromheen. Verder heeft de villa, die uit 1992 stamt, 7 slaapkamers, 3 badkamers, een binnenzwembad met sauna en bar, een tuin met een overdekt terras en een zonneterras. De luxe woning, waarop geboden kan worden vanaf €1.149.000, wordt omgeven door een bosrijke omgeving.

luxe woonkamer
Foto via Best Intermediair Vastgoed Makelaardij

Crimineel verleden

De villa blijkt niet alleen qua interieur geassocieerd te kunnen worden met de onderwereld. Dit huis is namelijk in de verkoop gezet door de weduwe van Marco Eijk. Marco Eijk werd in 2004 geliquideerd toen hij vanuit zijn villa in Neerpelt op weg was naar Nederland. Op dat moment woonde Marco Eijk daar met zijn vriendin Dyonne en hun tweejarige dochter.

In zijn auto werd hij op een bosweggetje dichtbij de Nederlandse grens geramd door een auto waarna twee mannen hem onder vuur namen. Op dat moment was hij al 4 jaar voortvluchtig na veroordeeld te zijn voor 8 jaar, vanwege drugshandel. Het lukte Marco Eijk tot die tijd om uit handen te blijven van de politie, ondanks een inval in zijn villa.

Villa
Foto via Best Intermediair Vastgoed Makelaardij

Neerpelt

Marco Eijk is niet de eerste crimineel die geliquideerd werd terwijl die woonachtig was in de villa. Zijn goede vriend Sam Klepper werd ook omgelegd terwijl hij in deze villa woonde.

Echter zijn Marco Eijk en Sam Klepper niet de enige criminelen die woonachtig waren in Neerpelt toen ze werden geliquideerd. Ook, Robert Sengers en John Mieremet woonden in Neerpelt toen ze omgebracht werden.

Dit alles neemt niet weg dat dit natuurlijk een onwijs brute woning is met een interieur om van te smullen. Check hier meer foto’s van deze toffe woning:

landhuis te koop
Best Intermediair Vastgoed Makelaardij

 

Villa
Best Intermediair Vastgoed Makelaardij

 

Villa met crimineel verleden
Best Intermediair Vastgoed Makelaardij