He nieuwe luxe horloge van LeBron James

LeBron James scoort niet alleen op het basketbalveld aan de lopende band, maar ook in de watch-game doet deze GOAT het erg goed. AP heeft bij het produceren van dit horloge een team van de beste graveerders ingehuurd. Die hebben een handgeschilderde 3D Black Panther teken en een paarse binnenring. Daarnaast zijn er witgouden Royal Oak wijzers met een lichtgevende coating.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Misterdereloj (@misterdereloj)

De prijs van de ‘Black Panther’ Audemars Piguet

Aan de voor en achterkant van het horloge zie je, net als op de band van het horloge paarse details. Deze kleuren zijn geïnspireerd op het pak van Black Panther. Het titanium kast van het Audemars Piguet Black Panther horloge is gezandstraald en ook is het saffierglas in dit horloge glansbestendig. Dit unieke exemplaar bevat een 18-karaats kast en bezel die volledig met hand gegraveerd is. De tekst “Unique piece” is te zien op het op de paarse binnenring die zichtbaar is op de saffieren achterkant van de kast.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Audemars Piguet (@audemarspiguet)

Er zijn uiteindelijk 250 stuks gemaakt van dit bijzondere horloge. LeBron James was dus een van de gelukkige. Hij was ook samen met andere celebs zoals Kevin Hart en Serena Williams bij de lancering van dit horloge en zal naar verluidt zo’n $ 163.000 dollar hebben betaald. Hopelijk gaan we in de toekomst nog meer toffe Marvel Horloges zien, want bijzonder is het zeker.

Wil je meer lezen over horloges en zelf wat inspiratie opdoen voor je een stijlvolle time-piece koopt. Check dan de horlogetrends van 2021. Deze zullen dan wel iets dichter bij jouw budget liggen.